2018. február 21., szerda

auna Verticalo S, gramofon retro dizájnnal, vertikális gramofon tányér, USB, MP3, vonalas kimenet - Jelenlegi ára: 35 29


auna Verticalo S, gramofon retro dizájnnal, vertikális gramofon tányér, USB, MP3, vonalas kimenet
Termékkód: 10030634
A rég elfeledett idők elvarázsló sercegése most visszatér. Az auna Verticalo S retró dizájnú gramofonnal ünneplik visszatérésüket a porosodó bakelit kincsek. A berendezés minden standard lejátszási sebességet támogat 33 és 78 fordulat/perc között, valamint praktikus start-stop mechanizmussal van ellátva. Különlegessége a gramofon tányér szokatlan vertikális konstrukciója. Rálátunk az éppen lejátszott lemezre, ami igazán figyelemfelkeltővé teszi ezt a berendezést. A gramofon egy mágneses ? koronggal" van ellátva, ami rögzíti, hogy a fizika törvényeivel ellentétben ne csússzon ki a gramofonból. A közvetlen kapocs az analóg és a digitális világ között a felül található MP3 USB porton keresztül valósul meg, amely játékszerrel kiszolgálja a hordozható médiát, például az USB meghajtókat és MP3 lejátszókat. A hangosításról a beépített sztereó hangfal gondoskodik, amely egy eredeti szövet takaró alatt bújik meg. A magasabb szintű hangosításhoz a hátoldalán egy vonalas kimenet van bekészítve, amely külső erősítőbe vagy Hi-Fi rendszerbe viszi át a jeleket. A kompakt dizájn szekrény kiemeli a nosztalgikus hatást. Tehát az auna Verticalo S retró dizájn gramofon egy szép darabja lehet az új korszak Hi-Fi bútorainak és feleleveníti a nagy fekete lemezek korszakát.
Fő jellemzők:
Nosztalgikus gramofon vertikális gramofon tányérral és szíjmeghajtással MP3 USB port: lejátszás adathordozókról, például USB meghajtóról és MP3 lejátszóról Szokatlan retro dizájn fa kivitelezéssel, a hangfal textil szövettel van bevonva Telepített érzékelő rendszer és praktikus póttű mellékelve Műszaki paraméterek:
Csatlakozás: 1 x USB port, 1 x sztereó cinch vonalas kimenet Támogatott lejátszási sebesség: 33, 45, 78 fordulat/perc Mágneses korong a lemez rögzítésére Hangerőszabályzó Sebességszabályzó MP3 vezérlőrész USB LED dióda Csúszásmentes, rezgéscsillapító lábak Áramellátás: 12 V DC (a tápegység a küldemény része) Küldemény tartalma:
1 x gramofon 1 x tápegység 1 x póttű 1 x jack cinch kábel Használati útmutató Termék méretei:
35 x 37, 5 x 21, 5 cm (SzxMxM) Tömeg: kb. 3, 4 kg
Képek:


Jelenlegi ára: 35 290 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése