2015. július 29., szerda

Új, cirmos királykék hosszú kardigán S / M/ L - Jelenlegi ára: 4 500 Ft


Állapota:   új, címkés
Méretek:  egy méretezésű
Méretek nyúlás nélkül - max. nyúlás
Mérete címkék: Universal
hossz válltól
81 cm
hossz hónaljtól
53  cm-es
szélesség hónaljban
38 - 48 cm * 2
szélessége a deréknál
44 - 54 cm * 2
szélessége alul
46 - 56 cm * 2
ujja hossza
43 cm-es
anyag összetétele
100% akril
súly
0, 45 kg
Színe: kék
Anyaga: I00% akril
Vásárlási feltételek:
Minden árum fix áras, így azonnal megvásárolható!
Vásárlás: megkérném a kedves vásárlót, hogy az áru megvásárlását követően 2 napon belül legyen kedves fölvenni velem a kapcsolatot ill. 7 napon belül juttassa el hozzám a postaköltséggel növelt vételárat  számlámra vagy a lakcímemre.
Az utaláshoz, befizetéshez, pénzküldéshez, személyes átadáshoz szükséges ÖSSZES információt,! azonnal kézhez kapja az áru megvásárlását követően perceken belül a Vatera AUTOMATIKUS válaszüzenetében.
Postázás: kizárólag ajánlottan és/vagy tértivevényes ajánlottan postázok, hogy nyomon követhető legyen a feladás - átvétel ill. mindkét fél biztonsága érdekében!
bővebben a www. posta. hu oldalon!
Személyes átvétel: KIZÁRÓLAG  Vecsésen a Market Centralnál van lehetőségem átadni egy gyorsétterem előtt/bent ( elnézést, de nem szeretném behozni a lakásunkba a próbát/átadást, egyéb okok miatt ) ill. a próba is itt, ennek a gyorsétteremnek a mellékhelységében oldható meg, ( ha Neked is megfelel ), egész nap hétvégén is 9 - 20 óráig.
Árucsere: ha bármilyen okból kifolyólag elégedetlen vagy az áruval legyen az méret probléma vagy egyéb kifogás, azt azonnal jelezzed kérlek, mert csak bizonyos záros határidőig tudom azt vissza/átcserélni más árura, pénzt v! issza nem tudok adni, de nagyon szívesen cserélek, valamin! t az újra küldés költsége a vevőt terheli!
A képek szerzői jogvédelem alatt állnak!


Jelenlegi ára: 4 500 Ft
Az aukció vége: 2015-08-17 10:47 . Új, cirmos királykék hosszú kardigán S / M/ L - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése