2015. november 24., kedd

A kis hableány gyűjtemény 3DVD - Jelenlegi ára: 5 989 Ft

Tartalom:
 A kis hableány
Éld át újra minden idők egyik legünnepeltebb rajzfilmjét,  A kis hableányt amely most mesés, új kiadásban tér vissza!
Merülj alá a habokba, ahol Ariel, a cserfes kis sellőhercegnő az emberek világáról ábrándozik. Miután vakmerő alkut köt Ursulával, az álnok tengeri boszorkánnyal, Ariel életre szóló kalandra indul. Ficánkával és Sebastiannal az oldalán Arielnek minden bátorságára és elszántságára szüksége lesz, hogy a földön és a vízben is megtalálja a boldogságát.
A kis hableány 2.:  A tenger visszavár
Walt Disney egyik legkedveltebb klasszikusa, A kis hableány szereplői most visszatérnek, hogy újabb kalandokra hívjanak minden kicsit és nagyot.
Ezeknek a kalandoknak a főszereplője azonban már nem a kedves Ariel, hanem rakoncátlan kislánya, Melody, aki egyébként egy halfaroknyival se jobb gyerek, mint amilyen annak idején édesanyja ! volt. Míg anyukája a vízből a szárazföldre vágyódott, addig Melody legnagyobb álma, hogy sellő lehessen és szabadon szelhesse a vizeket.
Noha a szülei azt állítják neki, hogy Atlantika, a víz alatti birodalom nem létezik, Melody nem tud ellenállni a csillogó víztükörnek, a hófehér haboknak, és kiúszik a tengerre, nem is sejtve, milyen nagy veszélyek leselkednek rá…
Ebben a lélegzetelállító, felejthetetlen történetben a szárazföld és a tenger minden kedves teremtménye összefog, hogy megmutassa Melodynak: a két otthona tökéletes harmóniában élhet egymással.
A kis hableány 3.: A kezdet kezdete
Végre megtudhatod, hogyan kezdődött a Disney egyik legbájosabb hőse, Ariel, a kis hableány története!
Hosszú évekkel azelőtt, hogy kisétált Eric herceggel a partra, Ariel a nagy Triton király hét imádott lányainak egyikeként éldegélt a tenger mélyén. Ám nehéz idő! k jártak, a király ugyanis kitiltotta a zenét a birodalomb! ól! Ariel nem hagyhatta ennyiben a dolgot: elhatározta, hogy hat bohókás nővére és hűséges barátai, Sebastian és Ficánka segítségével visszacsempészi a zenét és a barátságot Atlantikába. Lélegzetelállító látvány és hihetetlen meglepetések várnak rád A kis hableány: A kezdet kezdete című elbűvölő mesében, amelyet a család minden tagja imádni fog!
Hang: magyar, angol
Felirat: magyar, angol, angol halláskárosult
Eredeti, nem másolt, új DVD!


Jelenlegi ára: 5 989 Ft
Az aukció vége: 2015-12-15 15:19 . A kis hableány gyűjtemény 3DVD - Jelenlegi ára: 5 989 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése