2016. június 28., kedd

Lexon PRO XL- 900 digitális végfok erősítő + GARI* - Jelenlegi ára: 87 990 Ft

Lexon PRO XL- 900 digitális végfok erősítő 2x650w/2Ω
Műszaki adatok:
- Max teljesítmény felvétel: 1600w
- RMS teljesítmény: 2x650w/2ohm, 2x530w/4ohm, 2x320w/8ohm
- Hídba kötve (Bridge): 1x1300w/8ohm
- Frekvencia tartomány: 20-20. 000 Hz /8ohm
- Bemenetek: JACK, XLR, RCA
- Kimenetek: Banán (tekerős), Speakon
- Oldalanként 4 db 8 ohmos hangfal hajtására képes
- Dupla ventilátoros belső hűtés
- Teljes körű védelem
- Kapcsolható bemeneti érzékenység (0, 775v/1v)
- Kapcsolható subsonic filter
- Méretek: 483 x 395 x 88 mm (szé x mé x ma)
- Tömeg: 7 kg
- Rackbe építhető, 2U magas
- Ideális discokba, hangosításokra, koncertekre
Termékleírás:
A Lexon PRO megalakulása óta hatalmas fejlődésen ment keresztül, és ma már teret hódít az európai piacokon is. Az amerikai minőséget képviselő cég professzionális hangtechnika g yártásával foglalkozik, elsősorban sportcsarnokok, rendezvényközpontok, színházak szerepelnek referenciái között. 2008-ban a Pekingi Olimpián több rendezvényen is a Lexon PRO technikája szólt. Termékeire jellemző a magas szintű megbízhatóság és kiemelkedő teljesítmény.
Az XL szériás végfokok nagy előnye, hogy ötvözi az analóg és digitális végfokok előnyeit. Kapcsoló üzemű (digitális) táppal rendelkezik, ennek köszönhetően teljesítményéhez képest igen kis tömegű, ugyanakkor analóg végtranzisztorainak köszönhetően szükség esetén szervizelése igen egyszerű.
Az XL-900 a széria „ legkisebb” darabja. 2 x 650W/2Ohm, 2 x 530W/4Ohm, 2 x 320/8Ohm teljesítmény leadására képes. Hídba kötve is használható, teljesítménye ekkor 1 x 1300W/8Ohm. Kiemelendő hogy 2 ohmon is terhelhető, így oldalanként 4 darab, összesen 8 darab 8 ohmos hangfal is meghajtható vele. Intelligens végfo k, precíz védelmének köszönhetően gya! korlatilag nem lehet tönkretenni. RCA, XLR valamint Jack bemenetekkel, Speakon és tekerős kimenettel van szerelve. A hátulján három kapcsolót találunk, ezekkel állítható a bemeneti érzékenység, subsonic filter, valamint itt választhatjuk ki a Bridge és Parallel üzemmódot is. Maximális teljesítményfelvétele 1600w, valóban profi végfok. A termék ideális komolyabb hangosításokra, discokba, koncertekre is. Középmagas hangfalakra is kiváló, de nagy teljesítményfelvételének köszönhetően mélyládák hajtása sem jelent akadályt számára.
Kábelek, átalakítók, kiegészítők:
A termék mellé bármilyen kábelt, átalakítót, kiegészítőt meg tud nálunk vásárolni. Minden kiegészítő raktáron van, előzetes egyeztetést követően a megrendelt termékkel együtt tudjuk szállítani. Ha valamit nem talál meg webáruházunkban, érdeklődjön telefonon, mindenünk van, de nincs minden külön feltöltve.
Szállítási lehetőségek:
-Személyesen átvehető, kipróbálható Egerben és Budapesten
-Budapesten és környékén ingyenesen házhoz szállítjuk
-Előzetes egyeztetés után átvehető az Eger - Budapest útvonalon
-Utánvéttel 30. 000 Ft alatti végösszeg esetén: 1. 500 Ft
-Előre utalással 30. 000 Ft alatti végösszeg esetén: 1. 500 Ft
-Ha a rendelés végösszege eléri a 30. 000 Ft-ot: INGYENES
Garancia:
- 2 év teljes körű garancia.
8 munkanapos visszaküldési lehetőség:
Ha a tőlünk vásárolt áru nem nyerte el tetszését, az átvételtől számított 8 munkanapon belül jelezheti felénk, majd visszaküldheti azt. Ilyen probléma esetén vegye fel velünk a kapcsolatot, a további teendőkről ismertetjük. A visszaküldés költsége a vásárlót terheli. Elvárás, hogy visszaküldött áru ugyanolyan állapotban és eredeti dobozában legyen, mint ahogy azt a vevő kézhez kapta.
2 év teljes körű garancia.
+++ ! Szállítás azonnal, raktárról! +++
A terméket raktáron tartjuk, a rendelést követően azonnal tudjuk szállítani, azonban a terméket több felületen is hirdetjük, időnként előfordulhat ideiglenes készlethiány, amikor a szállítási idő megnő.
Budapesten és környékén ingyenesen házhoz szállítjuk
87. 990 Ft/db
Tekintse meg további termékeinket is a következő linkre kattintva:
TOVÁBBI TERMÉKEK
keverő, zenekari keverő, karaoke keverő, karaoki, 8 csatornás, 6 csatornás, 4 csatornás, effekt, effektes, effektes keverő, effektprocesszor, hangkeverő, hang keverő, dj keverő, djkeverő, midi vezérlő, midi controller, mikrofon, mikroport, fejmikrofon, fej mikrofon, csipesz mikrofon, csipeszmikrofon, ruhára csíptethető mikrofon, ruhára csiptethető mikrofon, mikroport, vezeték nélküli mikrofon, rádiós mikrofon, mikrofon csipesz, headset, fejhallgató, karaoke, hangfal, ha ngfalpár, hangszóró, mélyláda, subláda, szubláda, szub, sub hangfal, topláda, szélessávú hangfal, középmagas hangfal, karaoke hangfal, hangláda, hang szóró, aktív mélyláda, aktív hangfal, aktívhangfal, aktív hangfalpár, házimozi hangfal, házimozi mélyláda, házimozi sub láda, disco hangfal, disco mélyláda, reflex, házibuli, party, disco

Jelenlegi ára: 87 990 Ft
Az aukció vége: 2016-07-19 21:38 . Lexon PRO XL- 900 digitális végfok erősítő + GARI* - Jelenlegi ára: 87 990 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése