2016. augusztus 28., vasárnap

40 darabos ruhacsomag 0-12 hós - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Van benne kevésbe használt, illetve bolyhos és használtabb állapotban lévő is. Csomagot nem bontok meg, és nem tudok méretet mérni.  
A 40 darabos szettben vannak rövid és hosszú ujjú bodyk ( 20 db) több talpas nadrág, plüss és pamut rugdalózó( next, Disney is) short, póló, türkizkék szett, és egy törülköző / kifogó 
Minden darab szerepel a képeken 
DPD-vel küldöm előre utalás után 
Fontos!!!
A postaköltség saccolt, pontosat csomagolás után tudok mondani, kérlek addig ne utalj, se többet se kevesebbet míg nem egyeztetünk!
A postaköltség nem alku tárgya, a posta. hu oldalon található díjszabás szerint postázok.
Személyes átadást nem tudok megoldani.
Csomagot nem bontok meg, csak egyben tudom őket adni.
Kapcsolattartást emailben tudom biztosítani, a "vatera vásárlás részletei" című automatikus levélben minden infó megtalálható.
Kérem a kedves Nyer test, hogy egy e-mailben 3 napon belül jelezze, hogy megkapta az automatikus e-mailt ( ha nem , úgy újra elküldöm, de az 5. napon ha nem jelentkezik, negatívval újrahirdetem a terméket) .
Az adás-vétel lebonyolítására 7 nap áll rendelkezésre ( ez természetesen rám is vonatkozik!!! ) addigra a vételár kifizetésre, a termék pedig postázásra kerül, ellenkező esetben negatív értékeléssel a terméket újrahirdetem.
Ettől természetesen eltérhetünk , de ahhoz az egymással való kapcsolatfelvétel ( e-mailben) elengedhetetlen. Ezeket a feltételeket sajnos a rossz tapasztalatok miatt volt szükséges bevezetnem.
Köszönöm az együttműködést, és további kellemes vaterázást : )


Jelenlegi ára: 4 500 Ft
Az aukció vége: 2016-09-11 18:36 . 40 darabos ruhacsomag 0-12 hós - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése