2017. április 26., szerda

Dynacord X1202 (PA) Dual Channel Modular Power Amplifier, erősítő + Xm-12 Crossover modul - Jelenlegi ára: 129 900 Ft

DYNACORD X1202
Dual Channel Modular Power Amplifier (PA)
1200W (2x 600W, 2/4/8Ohm)
-Szép esztétikai és kifogástalan műszaki állapotban.
-Tesztelt, bevizsgált,  portalanított PA és zenekari HF erősítő.
-Letisztult, karakteres, dinamikus hangzáskép jellemzi. Emiatt kiválóan alkalmas élőzenei akusztikus hangosítási feladatokra is, hála az AB osztályú (ellenütemű NPN - PNP tranzisztoros) kapcsolástechnikának és a végfokozatnak! A kapcsolástechnika klasszikus ami garancia a megbízhatóságra, stabilításra és a magas hangminőségre! Ez az erősítő nem a sprórolás jegyében született, benne van még az anyag!
-A képek az eladó termékről készültek.
-Az erősítő moduláris felépítésű, a felhasználás jellegéhez igazíthatóan DYNACORD - ElectroVoice (EV)  specifikus Crossover modullal bővíthető, így kisebb rendszereknél megsporólható egy külső crossover ill. rendszerprocesszor.
-Ajándékba adok hozzá 2db DYNACORD Xm-12 Crossover modult, mely 160Hz-től 20KHz-ig top ládák meghajtására alkalmassá teszik az erősítőt. (A modulok tetszés szerint cserélhetők. )
-Eredetileg az erősítő a DYNACORD V-System komplex (klasszikus passzív front rendszer)hez lett kifejlesztve, ennek a rendszernek az egyik nagyteljesítményű moduláris erősítője. Ettől függetlenűl különálló erősítőként is tökéletesen alkalmazható ,, hagyományos passzív" rendszerekhez. Jelenleg top ládák meghajtására van beállítva.
Igény esetén általános ,, szélessávú" (20Hz-20KHz) erősítőként is alkalmazható, ebben az esetben el kell távolítani a Crossover modulokat, és a gyárilag elhelyezett kezelőszerv nélküli takarólemezzel szerelt modult kell visszahelyezni. (Ebben az esetben az erősítő előfokozata ,, Direkt Push-Pull" módba kerül, emiatt bemeneti jelszíntszabályzás szükséges /pl. keverőpult, szabályozható kimeneti szintű hangkártya/! )
Alkalmazható kompatibilis Crossover modulok, kontrollerek (DYNACORD, ElektroVoice, Wave):
-Xm-2
-Xm-12
-Xm-14
-Xm-15
-Xm-17
-Xm-18
-Xm-124
-Xm-224
DYNACORD X1202 műszaki paraméterek, leírások:
http: //ssds. uw. hu/vatera/dynacord-x1202-1. pdf
http: //ssds. uw. hu/vatera/dynacord-x1202-2. pdf
http: //ssds. uw. hu/vatera/dynacord-x1202-3. pdf
Dynacord Xm-12 Crossover modul paraméterek, leírások:
http: //ssds. uw. hu/vatera/dynacord-xm-12. pdf
Dynacord V-System katalógus (eredeti):
http: //ssds. uw. hu/vatera/dynacord-vsystem. pdf


Jelenlegi ára: 129 900 Ft
Az aukció vége: 2017-05-17 17:19 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése