2017. június 29., csütörtök

Friderikusz Sándor - Isten óvd a Királynőt! - Jelenlegi ára: 800 Ft


Rémtörténetek arról, hogy a szépségkirálynőnek már a gyerekkora is igen mozgalmas volt – A többről többre jutás stációi a családban: avagy milyen áldozatokat kell hozni a harácsolásért – „ Az apja és Csilla szinte rajongva szerették egymást. Aztán meg gyűlölték.. ” Mi jöhetett közbe? – A menedzser kocsiját feltörik. Hogy, hogy nem, csak Csilla szerződései tűnnek el belőle! – Mi lett a Kairóból átutalt ezer dollár sorsa? – A lányról készült meztelen fotókat eltüntették, miután kitört a botrány – A német herceg megerősíti: „ A szerelem kölcsönös volt… ” – Lopott ruhákban Máltán az Európa Szépe választáson? – Nyilatkozik a Magyar Média exigazgatója is (Végre! ) – Maneken, zenész, fotós, színész, akik mind-mind valamiért sikkesnek találták együtt mutatkozni a szépségkirálynővel – Interjú Molnár Csilla tartós „ kapcsolatával”, aki éppen két évvel idősebb, mint a lány apja – Kábítószer, ital, terhesség? avagy ezek is csak mind ostoba pletykák? – A boncolás eredményéről egy nyilvános előadás alapján – A riporter rekonstruálja a lány utolsó napját és arra a megállapításra jut, hogy valaminek történnie kellett, amiért hirtelen 26 lidocain tabletta után nyúlt Molnár Csilla – A koronatanú, a hét és fél éves unokaöcs beszámolója – A búcsúlevél – eredetiben… Mindössze három mondat – A mentőtisztet több évtizedes szolgálat után elbocsátották – Flipper Öcsi azt mondja: „ Nekem Csilla nagyon szép emlék marad egész életemre. ” – Van-e folytatás a Molnár család számára.  
Avagy – 78 interjú nyomán – egy család, egy vállalat és egy soha nem is volt karrier története a nyolcvanas évek Magyarországáról.
Nézz szét a többi eladó könyvem között is, hátha valamelyik rád vár! Ha 3 vagy több könyvet rendelsz, akkor a postaköltség az enyém!  
A könyvek használtak, vagy volt könyvtári példányok, az állapotuk minden esetben látható a képeken, ha bármilyen kérdésed van fordulj hozzám bizalommal! : )


Jelenlegi ára: 800 Ft
Az aukció vége: 2017-07-20 10:04 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése