2017. november 23., csütörtök

NUMAN Octavox 703, fehér, 150 W, 2 sávos központi hangszórók - Jelenlegi ára: 27 990 Ft


NUMAN Octavox 703, fehér, 150 W, 2 sávos központi hangszórók
Termékkód: 10028335
A NUMAN Octavox hangfalak nyolcszögletű konstrukciójukkal az ókori tökéletesség szimbólumai és ennek a szabálynak vetették magukat alá a hangfeldolgozás és hangminőség területén is. Az Octavox termék egy Berlinben gyártott kétsávos rendszer, kompromisszumok nélküli formatervezéssel, amely minőségi komponenseket kínál és különösen szilárd konstrukciót. Eredmény: kiegyensúlyozott, részletes hangkép és összetéveszthetetlen megjelenés. DIFFERENCIÁLT HARMÓNIA Újra megjelennek a pillangók a hasában, amikor elkezdődik a szóló. Az érzés, amikor a zenét nem csak hallgatja, hanem az magával repíti. A NUMAN Octavox központi hangszóróval a nagy teljesítményű mágnesekkel ez sikerülhet, amelyek tökéletesítik a hangszóró impulzusainak viselkedését. Ráadásul a modern, üvegszálas szövetű mélysugárzó membránja hatékonyan működik: az Octavox hangfal rendszer bársonyosan selymes magas hangokat, feneketlenül mély basszusokat, és középső frekvenciatartomány élő, plasztikus lejátszását nyújtja. Hallgassa a zenét eredeti hangon, ahogy a művész azt megalkotta: kompromisszum nélkül, tele szenvedéllyel! TECHNIKAI FORRADALOM A legjelentősebb innováció rögtön feltűnik: Az újonnan kifejlesztett WaveGuides optimalizálja a sugárzás viselkedését, amellyel integrálták a magassugárzó briliáns szövetének hangvezetését. Szép megjelenésű, ráadásul lehetővé teszi, hogy sztereó panorámájában az összes hangforrás hangsúlya éles legyen. A praktikus csatlakozási terminálon keresztül a NUMAN berendezést klasszikus módon, hangszóró kábellel és dugóval csatlakoztathatjuk. SOKOLDALÚSÁG Az Octavox hangszórók a sztereó hang egy új kultúráját képviselik minden zenei műfaj esetében. Amellett, hogy kielégíti a tökéletes hangminőséggel kapcsolatos igényeit, sokoldalúságot is ér el: készlete központi hangfalaként a NUMAN Octavox központi hangfal kompatibilis minden elérhető hangfal rendszerrel. Mivel a NUMAN Octavox minden hangfala passzol egymáshoz, ajánljuk, hogy a központi hangfalas házimozi rendszerét bővítse egy Octavox 701 toronyhangfal párral és egy Octavox 702 polcsugárzó párral. Ha szeretne belekóstolni ezen hangszórók kiváló dinamikájába és basszus potenciáljába, egy minőségi erősítőt vagy végerősítőt ajánlunk maximum 100 W teljesítménnyel, és szabad elhelyezést, legalább 30 cm távolsággal minden faltól. Hangosítsa be maximum 30 m? területű helyiségét komplex hanghullámokkal. A NUMAN Octavox központi hangfalat választhatja fekete és fehér színben.
Fő jellemzők:
Számítógéppel optimalizált konstrukció ráerősített hangfal dobozzal karakteres, nyolcszögletű Octavox formatervezéssel Igazi kétsávos rendszer, minőségi hangváltóval felszerelve Innovatív tweeter szövet beépített NUMAN Octavox WaveGuide-dal: a crossover frekvenciák területén világosan definiált sugárzásra és a maximális hatásfokra tervezték Kiváló basszus hangszóró nagy teljesítményű mágnesekkel és modern, üvegszálas membránnal a mély, erős basszusokhoz, és a részletes, vibráló középhangokhoz Maximálisan megerősített konstrukció: a rezonanciát a minimálisra csökkenti Stabil fém csatlakozások Levehető szövethuzatok a doboz védelméért a porral és a károsodással szemben Műszaki paraméterek:
Frekvenciatartomány: 100 Hz - 20 kHz +/- 3 dB Tartós teljesítmény: 100 W Csúcsteljesítmény: 150 W Nominális ellenállás: 4 Ohm Küldemény tartalma:
Két NUMAN Octavox 703 központi hangfal, dobozzal NUMAN textilhuzat NUMAN textil kesztyű Gumis lábak Használati útmutató Termék méretei:
Méretek (egy hangfal gumis lábak nélkül): 42 x 17 x 16, 6 cm (szélesség x magasság x mélység) Tömeg (hangfalanként): kb. 5, 8 kg
Képek:


Jelenlegi ára: 27 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése