2018. május 29., kedd

NYOLC TANÚ BLU-RAY ÚJ SZINKRONOS - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Nyolc tanú - Blu-Ray
(Vantage Point, 2008)
Tartalom:  Hányféle igazság van? Sok. Az Egyesült Államok elnöke ellen merényletet megkísérlő szervezet után nyomozó titkosügynökök szempontjából túl sok is. Az elnök Spanyolországba érkezik, hogy a terrorizmus elleni harcról tárgyaljon. Egy nyilvános nagygyűlésen megsebesíti egy mesterlövész, és jelét adja: bármikor újra célpontja közelébe tud férkőzni. El kell kapni, mielőtt másodszor is lesújt. Az ügynökök lezárják a várost: hatmillió ember között keresnek ötöt. A tanúk egymásnak ellentmondó vallomásai között keresik az egyetlen igazságot. Egy turista amatőr videója talán segít. A számtalan híradófelvétel talán rejt valamit, amit csak észre kell venni. Mindazok, akik ott voltak a tömegben, amikor eldördült a lövés, talán tudnak valamit, amiről nem akarnak beszélni. Mindenki mást látott, és senki nem mond igazat. Ám a hazugságok és átverések szövevényéből talán kifejthető a megoldás - amely csak újabb rémisztő kérdésekhez vezet.
Rendezte:  Pete Travis
Szereplők:  Dennis Quaid, Matthew Fox, Forest Whitaker, Sigourney Weaver, William Hurt, Zoe Saldana...
Stílus:  thriller, dráma
Bővebb információk a filmről itt:  Nyolc tanú
Hangok:  magyar (Dolby Digital 5. 1), angol (Dolby TrueHD), lengyel (Dolby Digital 5. 1), cseh (Dolby Digital 5. 1), orosz (Dolby Digital 5. 1), török (Dolby Digital 5. 1), hindi (Dolby Digital 5. 1)
Feliratok:  magyar, angol, arab, bolgár, cseh, dán, észt, finn, görög, héber, hindi, holland, horvát, izlandi, lengyel, litván, norvég, román, svéd, szerb, szlovák, szlovén, török
Képformátum:  2. 40: 1 anamorf
Extrák:
- Interaktív menü 
- Közvetlen jelenetválasztás 
- Kimaradt jelenetek 
- Werkfilm (így készült) - Így készült a Nyolc tanú 
- Hogyan tervezzük meg az elnök elleni merényletet?  
- Audiokommentár - Pete Travis rendezővel 
- A káosz koordinálása 
- Trükkös földrajz 
- Tágítsuk a szemszöget 
- GPS nyomkövető 
- Előzetes

Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2018-06-07 20:15 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése