2019. február 23., szombat

Antik, régi kerámia oroszlános lámpa - Jelenlegi ára: 1 Ft


Feleslegessé vált, családban hagyatékként ránk maradt lámpa, képeknek megefelelő állapotban, nem próbáltam ki, nem tudom működik e ....
szélessége 24cm egy két helyen picit lepattant a máz
1 ft os aukcióimnál 3000 ft felett tudom küldeni, az alatt személyesen  adom át!!!!! !!! Csak törékeny csomagként adom fel, viszont ezen felül garanciát nem tudok vállalni érte, igyekszem becsomagolni gondosan.... megértésedet köszönöm....
Megfelelő ajánlat esetén hamarabb is lezárom. Fizetési határidő 1 hét, ha mást nem egyeztetünk előre. Licitet nem törlök.
Mivel egy aulcióban több terméket is hírdetek , előfordulhat, hogy az általad kinézett termék már elkelt, csak még nem volt időm pontosítani az aukciót , pedig nagyon igyekszem naprakész lenni. Ha ez neked gondot okozhat, érdeklődj , hogy később ne legyen ebből probléma: )
Családomban megunt, kinőtt, alig, vagy nem is használt ruhákat , játékokat szeretnék eladni. A hibákat igyekszem jelezni, de emberek vagyunk, tévedhetek, szólj , mindent meg lehet beszélni. Cserélni nem szeretnék, licitet nem törlök. Kérlek a mért adatokat vedd figyelmbe, így később nem ér csalódás: )Személyes átvételt meg tudjuk oldani, időben rugalmas vagyok, viszont csak a lakcímemen tudom átadni. Dpd -vel küldöm a megadott feltételek alapján, 1000 ft felett foxpost is szóba jöhet. A futár díját csomagolás után még pontosítom.


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2019-03-15 20:21 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése