2019. március 30., szombat

Elektromos Csónakmotor 12V U-BOAT 360 Akár 1ft! Nincs minimálár! KIÁRUSÍTÁS! Csak pár nap! GERMANY - Jelenlegi ára: 1 41

Eladó elektromos csónakmotor, külmotor
Típus: BCE U-BOAT 360
Minden funkciója jól működik. Jó állapotban. 12 Voltos akkumulátorról (pl. gépkocsi akku) üzemeltethető. Horgászoknak, kajakhoz, csónakhoz ajánlott, evezés kiváltására. Rendkívül csendes: nélkülözhetetlen, amennyiben a legfontosabb a minél kisebb zaj. Ideális olyan helyeken is, ahol robbanómotor használata nem megengedett. Nem csak a Balatonon, sós vízben is használható. Komplett ahogy a képeken látható, rögzítő konzollal, azonnal használatba vehető. Igazi ritkaság, ilyet máshol nem talál.
Működési feszültség: 12 V
Az akkuhoz egyszerűen krokodilcsipesszel csatlakoztatható, nem kell szerszám.
2 sebességfokozat
Akku töltöttség kijelzővel
Minden irányban állítható, masszív, de könnyű alu öntvény rögzítő konzol
Masszív német szerkezet, Made in Germany.
Így adom, ahogyan a képeken látható, más nincs hozzá. A képek az eladó termékről készültek, retusálás nélkül. Azonnal munkára fogható.
Minimálár nincs, a legmagasabb licit a nyertes. A megjelölt lejárati idő előtti zárására vagy licit törlésére nincs lehetőség. Kérem, hogy ezek tudatában licitáljon.
A szállítás Vaterafutárral házhoz valamint MPL PostaPontra egyaránt megoldható. Amennyiben 25 ezer forint felett vásárol nálam, a szállítási díjat átvállalom, több termék egyszerre összeadódása esetén is.
Nézze meg a többi aukciómat is, 1 Ft-ról, minimálár nélkül!
KATTINTSON IDE, folyamatosan töltök fel márkás termékeket, mind 1 Ft-ról!

Jelenlegi ára: 1 411 Ft
Az aukció vége: 2019-04-07 19:55 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése