2019. április 28., vasárnap

Nemez cicaszőnyeg rátét mintával - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Szeretnél valami különlegességet a cicádnak, amin mindenkinek megakad a szeme? Szereted tudni hogy a hideg kövön fekve nem betegszik meg kedvenced?, a gyapjú kiváló hőszigetelő hatású, ezenkívűl lanolin tartalmának megfelelően bőrápoló hatása is van. Porallergiás vagy, ezért fontos lenne hogy a portaka ne telepedjen meg a cica szőnyegében sem? Vidám cicusod van és Te is vidám gazdi vagy ezért fontos hogy jó hangulatú legyen a dekorációnak is beillő cicaszőnyeg?
Nemezkészítőként olyan egyedi cicaszőnyeget  készítettem aprólékos munkával melynek az anyaga középfinom  öko 100 gyapjú hagyományos vizesnemez technikával készült alkotás. A rátét mintától vidám hangulatú lett, közepén az I love my cat felirat olvashatóA szőnyeg kézzel mosható, terítve szárítandó.
Mérete: 60x68 cm
Te is teheszt vásárlásoddal az ellen hogy ez a magyar hagyományokkal rendelkező, mára eltünőben lévő technika a nemezkészítés ne vesszen el teljesen, ezenkívűl ha gyapjúból készült terméket vásárolsz akkor sokat teszel a környezetvédelemért is hiszen a gyapjú 100-ban lebomló anyag. A gyapjúból készült termékeknek rengeteg értékes tulajdonságuk van.
Kérlek nézz szét nálam sok szépséget találsz, válogass saját részedre vagy ajándéknak!
"Az élet telis-tele van apró tündérbájjal, virágokba rejtett  pillanat csodákkal, olyan varázslattal mit csak az vesz észre, aki szeretettel bújik a természet ölébe. Mert a természet ott ébreszt tavaszillatot, ahol gyögyszemnek látják a könnyes harmatot, ahol rangot kat és elismerést minden vadvirág, az is amely gyom közé sírta be magát. Hisz a szép bennünk van, lelkünkből árad, mi hordozzuk magunkban az az utáni vágyat, csak szív kell hozzá, érző szív, s boldog én tudat mely tenyerével simítja a fűhajtásokat" ( Kun Magdolna)

Jelenlegi ára: 4 500 Ft
Az aukció vége: 2019-05-05 17:29 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése