2019. augusztus 29., csütörtök

MINT AZ ÚJ!!! HEAD 660 teniszütő 340 g-os 675 mm hosszú 2-es nyelű - Jelenlegi ára: 6 500 Ft


Licit tárgya: a párom teniszütője
Inkább új, mint újszerű!!!
Made in Austria!!! osztrák gyártmány!!!
Ausztriában vettem a páromnak, mikor kint dolgoztam. Hamar kiderült, hogy nem az ő sportja, és nem az ütő volt a hibás. Mindössze három alkalommal ment el az oktatóhoz.
Újszerű állapotára vonatkozóan a képek magukért beszélnek.
Feje 19x16-as húrkiosztású, 660 cm2-es standard méretű, gyári húrozással. Nyélmérete 2-es, azaz 4 1/4". Tartalmaz egy szenzoros rezgéscsillapítót, mely megvédi a kart a nemkívánatos vibrációtól. A tokja oldalt, a nyelénél hálós kialakítású a grip szellőzése végett.
Az egész család teniszütő "készlete" eladó. Az enyém egy Babolat Pure Drive Team, a gyerekeké, egy Babolat AeroPro Drive Junior 26, egy Babolat Nadal Junior 140, egy Babolat Rodick Junior 125 és természetesen a fönt említett is. Az összes hirdetésem között ezek is megtalálhatók. Az utolsó két képen együtt láthatók.
Kettőt vagy többet együtt kedvezményesen odaadom!
Van sok más hasznos termékem, érdemes egy percet áldozni rájuk!  Ide kattintva megtekinthetőek!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van már elég saját referenciám!


Jelenlegi ára: 6 500 Ft
Az aukció vége: 2019-09-18 22:17 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése