2019. október 26., szombat

Lego Castle 8777- Vladek Encounter !Hiánytalan, újszerű állapot, szép összerakási! - INGYEN POSTA- - Jelenlegi ára: 2 99

Kedves Vásárló!
A címben említett INGYEN POSTA karácsonyi akció a következő feltételekkel elérhető számotokra:
-15. 000 HUF összértékű vásárlás esetén ingyenes Foxpost automatába szállítást, vagy a Foxpost házhozszállítás költségének felét ajándékba adom a vásárlás mellé
-30. 000 HUF összértékű vásárlás esetén ingyenes Foxpost automatába, vagy Foxpost házhozszállítást adom ajándékba a vásárlás mellé.
Mindkét fent említett kedvezmény feltétele, hogy a vételár 2019. november 30-ig megérkezzen a bankszámlámra, ugyanis csak így képzelhető el, hogy a csomag karácsony előtt meg is érkezzen! Minden évben bolondok háza van karácsonykor a kiszállításokkal, kérlek ezt vedd figyelembe!
Hiánytalanként hirdetett termékeim tényleg hiánytalanok (egyszer elemlista alapján ellenőrzöm, egyszer pedig minden esetben kirakom a fényképek elkészítéséhez! ), és egyébiránt is törekszem a termék precíz bemutatására. Ha esetleg van hozzá egyéb információ, azt a következő bekezdésben részletezem. Természetesen fenntartom magamnak a tévedés jogát, ezért kérlek nézd meg jól a képeket, minden esetben az eladó termékről készültek, és feladni is ezt fogom!
Eladó 8777 számú Lego Castle szett. A szett teljes, tartalmazza az összes elemet, minifigurát és összerakási útmutatót. A Lego nagyon szép, szinte karcmentes állapotú, azonban játékból eredő sérülések némely elemen előfordulhatnak. A minifigurák is szépek. Az összerakási útmutató hiánytalan, pár hajtással, szép állapotú. Kérem, hogy az előzőekben leírtak tudatában licitálj! A készlet kiváló állapotban van, igazi gyűjtői csemege! A dobozt nem tartalmazza.
A fényképek az eladó termékről készültek, a Lego a képen látható állapotban van.
A szállítás gondos csomagolásban történik. A termék vételárának és szállítási díjának utalását követően Foxpost automatába, illetve Foxpost házhozszállítással tudom küldeni az elnyert tételt. Személyes átvétel Kaposváron lehetséges, előzetes egyeztetést követően. Licitet nem áll módomba törölni, sajnálom!
Nézd meg további eladó termékeimet is! Sok Legot és ritka könyvet töltök fel karácsony előtt, érdemes visszalátogatni hozzám!
Ha kérdésetek van, ne habozzatok feltenni, igyekszem minél hamarabb válaszolni!
Kellemes vásárlást!

Jelenlegi ára: 2 999 Ft
Az aukció vége: 2019-11-16 15:47 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése