2020. január 28., kedd

Hummingbird BRONC V7 PEN tetoválógép (ezüst) - Jelenlegi ára: 94 990 Ft

Hummingbird BRONC V7 PEN tetoválógép (ezüst)
Bemutatkozik a Hummingbird termékcsalád egyik legújabb tagja a BRONC V7 PEN, amely prémium minőségű tetoválógép!
Erős masszív váz jellemzi és svájci motor dübörög benne.
Főbb jellemzői: Svájci motorral szerelve (13. 000 fordulat/perc)stroke lökettartománya 3, 7 - 3, 2 mm (állítható)beépített lefogató rendszer, a tű precíz vezetéséhezegy könnyű mozdulattal átállítható a gép kemény és lágy beállításra, annak függvényében, mely munkafolyamatnál tartunkúj fejlesztésű rendszernek köszönhetően még halkabb és ráadásul a váz teljesen elvezeti a hőta V7 rugója 1perc alatt leszerelhető és kicserélhetőalacsony működési tartomány: Hawk modulokkal max. 7. 5V, míg más modulokkal 6. 5 - 7V ajánlottMegjegyzés: Kérjük, NE használja a gépet az ajánlott tartomány felett! A csomag tartalma: Hummingbird Bronc V7 Pen tetoválógépegy tasak O-gyűrűSuper Lube OlajA termék jelenleg csak a meghirdetett darabszámban érhető el, viszont mivel nem csak a vaterán értékesítünk, így ez változhat!
A várható szállítási idő 1-3 munkanap, melyet az Ön által választott fizetési mód határoz meg! Amennyiben a termékkel kapcsolatban lenne további kérdése, rendelés előtt kérdezzen bátran minden hétköznap 9-17 között!
A szállítási költségeket (Foxpost, DPD) megtalálja a termék adatlapján a Szállítási feltételek menünél, Sopronban pedig díjmentesen kiszállítjuk!
Csere, - beszámítás, - alku nem lehetséges!
Cégünk nyitva tartása H-P 9: 00-17: 00 között van, így értesítőinket is csak ekkor tudjuk küldeni (hétvégén és ünnepnapokon nem! )
Megértését köszönjük!
Köszönjük megtisztelő bizalmát!
HRTM-1003-81-S;

Jelenlegi ára: 94 990 Ft
Az aukció vége: 2020-02-18 15:01 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése