2020. február 24., hétfő

Münchausen báró kalandjai (eredeti) INGYEN POSTA! - Jelenlegi ára: 4 575 Ft

Bontatlan blu-ray. Külföldi kiadás magyar szinkronnal, és magyar felirattal. DVD-n is megvan, ha kéred felteszem külön aukcióra.
Szállítási költség nincs.  Utánvételes küldésre nincs lehetőség. Kérlek vedd ezt figyelembe licited megtételekor.
Ingyenes szállítás keretén belül a terméket az alábbi módon küldöm.
1.          Azokban a városokban, ahol van foxpost terminal, ott minden terméket kizárólag foxpost futárral küldöm.
2.          Ha nincs foxpost terminál, akkor a lemezt ajánlott levélben küldöm lakcímre, több darab (háromnál több) lemez esetén MPL futárral küldöm postapontra.
3.          Nagy terjedelmű csomagban feladható terméket MPL futárral küldöm postapontra.
Kérlek, olvassd el az ismerj+ oldalamat.
A 4 Oscar-díjra jelölt Münchausen báró kalandjait a Monty Python zseniális agytrösztje,  Terry Gilliamrendezte olyan sztárok közreműködésével, mint John Neville,  Eric Idle és Uma Thurman.  Nevillejátssza a nagyotmondó Münchausent, aki határtalan képzelőerejére ? és egy maréknyi fogdmegre ? támaszkodva védelmezi faluját a fosztogatóktól.
Idle a világ leggyorsabb embere, a hű Berthold bőrébe bújik, aki akár a kilőtt puskagolyót is lefutja, hogy szeretett báróját megóvja. De Münchausent se kell félteni: megfordul ő a Hold mindkét oldalán, megüli az ágyúgolyót, és a felhők között sétál, ahol a meseszép Vénusszal (Thurman) kokettál.
Észbontó kalandok, ámulatba ejtő speciális effektusok, mindez Giuseppe Rotunno, OscarŽ-díjra jelölt olasz operatőr kameráján keresztül!


Jelenlegi ára: 4 575 Ft
Az aukció vége: 2020-03-17 01:28 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése