2020. június 30., kedd

Oxelo freestyle roller - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

Eladó jó állapotú roller harmad áron!!
Egy freestyle és egy klasszikus roller között a különbség szinte ugyanaz, mint a BMX és a városi kerékpár esetében. A freestyle rollernek szélesebb a kormánya és kisebbek a kerekei (tehát könnyebben kezelhető). A súlyban is mutatkozik eltérés (kisebb súly) és könnyebben kormányozható: a cél a figurák kivitelezése, a kormány például teljesen körbefordítható. Végezetül, a freestyle roller merevebb és erősebb is.
MILYEN ANYAGBÓL KÉSZÜLT A DECK (FELLÉPŐ)?
A 3 csatornás deck (fellépő) anodizált 6061 T6 alumíniumból készült. Négy sínmegerősítés a nagyobb stabilitáshoz és a jobb csúszáshoz grindolásnál (csövön csúszás). Méretek: 31x110x500 mm.
MILYEN ANYAGBÓL KÉSZÜLT A ROLLER KORMÁNYA?
Monoblokk Y-bar (kormány) 6061 T6 alumíniumból lemezmegerősítéssel. Az alumínium előnyös tulajdonsága: könnyebb, mint az acél. Méretek = Ø 35, 6 mm, magasság: 550 mm. Hossz: 420 mm. Teljes magasság: 810 mm
MILYEN TÍPUSÚ A VILLA?
Megerősített T6 alumínium villa. A villa 100 mm átmérőjű kerekekkel kompatibilis. (Beépített távtartó rendszer. A távtartó a két csapágy között helyezkedik el, és csökkenti a csapágyakra nehezedő nyomást. )
MILYEN TÍPUSÚ A KORMÁNYCSAPÁGY?
Standard kormánycsapágy.
MILYEN TÍPUSÚ A SZORÍTÓBILINCS?
3 csavaros alumínium szorítóbilincs. Belső átmérő: 35, 6 mm.
MILYEN MÉRETŰEK A KEREKEK?
100 mm átmérőjű Spocked Alloy Core kerekek (küllő nélküli, tömör kerekek). PU High Rebond 88A. Az ABEC 7 csapágyakra szerelt MF 1. 8 kerekek jó gördülési minőséget biztosítanak.
MILYEN A FLEX BRAKE FÉKRENDSZER?
A „ flex brake” féket úgy tervezték, hogy minden hirtelen erőhatás után visszanyerje eredeti formáját. A rugós fékhez viszonyítva a legfőbb különbség: mérsékli a rezgéseket. A rendszer révén a kerékgumi kevésbé gyorsan kopik.


Jelenlegi ára: 8 000 Ft
Az aukció vége: 2020-06-30 18:44 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése