2020. augusztus 26., szerda

NEONATO SYNCHRO SPORT BABAKOCSI - Jelenlegi ára: 75 000 Ft

                                                                            Üdvözöllek!
Eladó a képen látható Neonato babakocsi. Megkímélt állapotban van, a vázon vannak használatból eredő karcok.
Egyedi színű, kislánynak, kisfiúnak egyaránt megfelelő.
Leírása:
- Mély babakocsi, mózeskosár A kényelmes, nagyméretű mózeskosár háttámlájának dőlésszöge állítható, ami nagyon jól jön, ha a baba már szívesen nézelődik kifelé a mózesből. Mi ezt nagyon szerettük, és gyakran használtuk, már 3 hónapos kortól. Az állítható háttámla egyben rázkódás-csillapító funkciót is ellát rendkívül rugalmas kialakításának köszönhetően. A mózes alja és oldalfala merev, ami nagy biztonságot nyújt a babának. A mózes alján található a kiegészítő bölcsőláb, amely kinyitható, ezáltal a mózeskosár oldalirányban ringatható. A mózeskosarat új fejlesztésű, merev műanyag fogóval látták el, ami a hordozást és az autóban való elhelyezést is megkönnyíti. A mózeshez autós bekötőszett külön kapható. A fogantyú állítható. A mózes kupolájának egy része lecipzárolható, ezáltal a téli borítást levéve szellőző nyári mózest kapunk. Nagyon praktikus a szellőzők kialakítása, levételkor úgy járhatja át a levegő a kupolát, hogy közben nincs huzat alatta.
0-tól 6 hónapos korig ajánlott a használata. Ez az egyik legnagyobb és legbiztonságosabb mózeskosár, ami a piacon kapható.
A belső rész anyaga pamut. 30 °C-on mosható. Ezt a mózeskosarat az autóba is lehet rögzíteni egy e célra vásárolható szettel, ára kb. 10 ezer Ft.
- NEONATO Protector biztonsági gyermekülés és babahordozó: A Neonato saját fejlesztésű biztonsági gyerekülése és babahordozója, amely megfelel az európai ECE R 44/04 szabványnak. 0+ azaz újszülött kortól kb. 1 éves korig használható (0-13 kg) biztonsági gyermekülés. Viszonylag nagy és kényelmes a babának. Az fogantyúja természetesen állítható, a gyermeket kényelmesen hordozhatjuk benne. 5 pontos biztonsági öve három magasságban állítható. Párnázott és központi övfeszítővel felszerelt. Szűkítő betét is van hozzá. További tartozéka a kupola, amely levehető. Nagyon praktikus, ahogy az autóból kiemelve a hordozót a babával együtt egy mozdulattal rátehető a babakocsi vázra, ill. levehető onnan. Közlekedésnél, bevásárlásnál nagy segítség. A huzat is levehető és maximum 30 °C-os vízben mosható. A jobb első vagy a hátsó ülésre rögzíthető, a menetirányhoz képest háttal.
- Könnyű sportkocsi: - Levehető kupolával, 4 hónapostól 4 éves korig. 5 pontos biztonsági övvel. Praktikus téli lábzsákkal és megfordítható sportrésszel. A sportrész biztonsági öve nem csak a háttámlánál, hanem az ülepnél is 2 különböző pozícióba állítható. A háttámla dőlésszöge 4 pozícióba állítható. Ezen felül a kupola csatlakozása is állítható. Külön előnye a nagy és napfénytetős kupola, ami szinte szükségtelenné teszi napernyő használatát, mert szinte teljes mértékben védi a babakocsit és benne a babát, ha teljesen fel van nyitva a kupola. Így sokszor kisebb esőben ennek felnyitása is elegendő. Kevés babakocsinak van ilyen nagy és praktikus kupolája.
Egyébb tulajdonságok:
- esernyő alakúra csukható
- 4 kerekű (hátul dupla kerekekkel, azaz valójában 6 kereke van)
- központi fékrendszer
- bolygósítható első kerekek
- emelhető magasságú tolókar
- a hordozó és a sportrész két irányból helyezhető fel a vázra
- a sportrész és a hordozó 5 pontos biztonsági övvel van felszerelve
- a sportrész háttámlája több fokozatban állítható
- nagy méretű bevásárlókosár, 4 kg-ig terhelhető
- huzata könnyen tisztítható, anyagát tekintve a születéstől kezdve a babák számára megfelelő
Műszaki adatok: Súlya: kb. 12 kg
Mózeskosaras változat Magassága: 118 cm Hossza: 103 cm Szélessége: 56 cm
Sportkocsi változat Magassága: 105 cm Hossza: 100 cm Szélessége: 56 cm
Hordozó Magassága: 60 cm Hossza: 69 cm Szélessége: 44 cm
A babakocsi váz Súlya: kb. 8 kg Magassága: 100 cm Hossza: 100 cm Szélessége: 58, 5 cm
Nagyon könnyen összecsukható, kis helyet foglaló, praktikus modell, eredeti ára 170. 000 Ft volt. A váz összecsukva (sportüléssel vagy anélkül) könnyedén elfér egy kisebb autó (pl. Punto, Suzuki Swift) nagyon kicsi csomagtartójában is, mégis rengeteg kényelmi szolgáltatást nyújt mind a baba, mind a szülők számára.
Ez a babakocsi kivételesen biztonságos és kényelmes mózessel, és nagyon praktikus sportrésszel rendelkezik. Külön előnye, hogy keskeny ajtókon is simán lehet vele közlekedni, ahol a szélesebb babakocsik nem férnek be. Nagyon fordulékony babakocsi, szinte 1 kézzel is lehet tolni.


Jelenlegi ára: 75 000 Ft
Az aukció vége: 2020-08-26 21:46 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése