2021. február 25., csütörtök

Zebra/Leopárd Dánió - Jelenlegi ára: 250 Ft

származási hely: Dél-Ázsia hossz: 4-5 cm hőmérséklet: 22-25 Celsius * Tudományos név : Brachydanio rerio * Magyar név: Zebradánió * Csoport: Pontyfélék * Származás: India északi partjai. * Testhossz: 5 cm * Természetes élőhely: Tiszta folyóvizek. * Viselkedés: Élénk, társas, rajokban él, a vízfelszín közelében úszkál. * Táplálkozás: Mindenevő * Szaporítás: Könnyű * Medence: Minimum 50 literes * Halnépesség: 50 literre 5-6 hal * Dekoráció: Növények és nyílt tér az úszáshoz. * Hőmérséklet: 22-25 ° C * pH: 6, 5-7, 5 * Keménység: 12-14NK° Megjegyzés: A Brachydanio rerio nem túl érzékeny a vízminőségre, és tökéletes társ egy közös akváriumban. Az egyetlen feltétel az, hogy csapatban élhessen. Bár igen aktív, mégis együtt tud élni félénkebb fajokkal is. A nőstényt felnőtt korában erősen kigömbölyödő hasával könnyű megkülönböztetni a hímtől. Szaporításukra megfelel egy 20 literes medence, melynek az aljára szórjunk üveggolyókat, mert azok elrejtik a falánk szülők elől a megtermékenyített ikrákat, és tegyünk be egy kis szűrőt és jávai mohát (Vesicularia dubyana) a medencébe. Az esti órákban tegyük be a szaporodásra kész párt a szaporítómedencébe. Másnap reggel figyeljük őket, mert szemtanúi lehetünk a vad jelenetnek, ahogy a hím kergeti a nőstényt. Az ikrázás után a szülőket el kell távolítani a medencéből. Az ikrákból kb. 30 órával később kelnek ki az ivadékok. Tápláljuk őket először kerekesférgekkel, majd sóféreglárvákkal.
Nézd meg a többi hirdetésemet is rengeteg akvarisztikai dolgokat találsz nálam.
Szállítás: 10000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes a FOX POST 15000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes a házhoz szállítás futárral.
Élőlény akvárium esetében mindig érdeklődj leütés előtt. Azokat álltalában személyesen kézbesítem. Házhozszállításban tudok segíteni. Külön megbeszélést igényel.
Több megyében mozgok. -Baranya, Somogy, Tolna, Fehér, Bács-kiskun, Pest, Komárom-Esztergom, Györ-Moson-Sopron, Zala Megye
ÉLŐ ÁLATOTT NEM POSTÁZUNK CSAK SZEMÉLYES ÁTVÉTELEL LEHETSÉGES!!!!


Jelenlegi ára: 250 Ft
Az aukció vége: 2021-02-25 17:18 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése