2021. április 27., kedd

iPhone XS - Kék graffity mintás fólia - Jelenlegi ára: 3 490 Ft

Az XCoweR egy új outfit, amivel könnyedén ki tudod hangsúlyozni az egyediségedet, mert sokunknak van ugyan olyan készüléke... és ezen most egyszerűen tudsz változtatni.
 
Tudjuk, hogy a telefonod nagyon dárga volt, de megnyugodhatsz, a karcolásokat és az ujjlenyomatokat teljesen ingyen kapod... tehát érdemes a védelemről gondoskodni. Speciális fóliáink úgy készülnek, hogy megvédjék a telefonodat a karcoktól, de akár már meglévő karcok "elrejtésére" is alkalmas. Így ha a telefonod hátlapja már karcos, akkor XCoweR a tökéletes megoldás arra, hogy elrejtsd.
 
Ha praktikus de feltűnő megjelenésre vágysz, akkor hangsúlyozd ki a stílusod divatos XCoweR fóliával, amely ha tükörben selfie-zel, akkor biztosan feldobja a képeidet ; ) Tökéletes választás, ha a telefonodat tok nélkül szereted használni, hiszen kár lenne a méregdrága telefonodat egy robusztus tokkal elrontani... Ha pedig megunnád a fóliát, akkor bármikor egy egyszerű mozdulattal nyomok nélkül el tudod távolítani. De természetesen tervezőink úgy alakították ki a fóliát, hogy minden tokkal és üvegfóliával kompatibilis, így  ha szeretnéd, akkor a plusz védelemről se kell lemodanod.
Az XCoweR fóliák védelmet nyújtanak a mindennapi karcok ellen, amelyet a telefonod kap a kulcsoktól, vagy az asztaltól amikor lerakod. Mindeközben a 0, 2-0, 3 mm-es vastagságnak köszönhetően szinte észre sem fogod venni a telefonodon.
 
- Legmagasabb pontosság
Tapasztalt kutatási és fejlesztési csoportunk minden készüléket több százszor megmérnek, mielőtt a fólia teljesen elkészül.  Az XCoweR igy biztosítja, hogy a lehető legnagyobb pontosságú fóliát kapd Magyarországon.
 
 
Fólia VS Tok
 
- Por és karcok
- Tok:  Vedd le a telefonodról a tokot és nézd meg mi maradt utána.  Ha a tokot túl sokáig használod, akkor a szennyeződések tartósan megragadnak a telefon és a tok között, ami könnyedén összekarcolhatja a hátlapot
- Fólia:  Úgy tapad a telefonod hátlapjához, hogy nincsen közöttük rés, így semmiféle szennyeződés nem érintkezik a hátlapoddal, ami összekarcolhatná azt
 
Tervezés és vastagság
- Tok:  Vedd le a telefonodról a tokot és nézd meg, hogy milyen is a telefonod eredeti formája. A tok használata jelentősen növeli a robosztusos megjelenést/érzést, ami ugye elrontja a telefonod valódi design-ját és szépségét, nem mellesleg jelentős súly töbletet is jelent.
- Fólia:  A mindössze 0, 2-0, 3 mm vastagsággal az XCoweR fólia tökéletesen követi a telefonod kontúrját. A használati érzés drasztikusan megváltozik, amikor tokról a fóliára váltasz.
 
Hőleadás
- Tok:  Manapság a legtöbb telefon fémből vagy üvegből készül, így a hőleadása nehezebbé válhat, főleg ha tokkal van használva a telefon. A nem megfelelő hőleadás pedig akár túlmelegedéshez is vezethet
- Fólia:  A vékony kialakításnak köszönhető, hogy szinte észrevehetetlen, amikor kézben van a telefon, így nem okozhat gondot a hőleadás sem. Nem kell aggódnod, hogy a telefon által leadott hő hatással lesz a fóliára. A fólia felrakás után akár 300 ° C-os hőnek is ellenáll .
 
 
Legyél Te is részese az XCoweR-nek, mert ez nem csak egy márka.  Ez egy életstílus ; )
 
Csomag tartalma:
- Egyedi fólia
- Részletes felrakási útmutató
- Nedves törlőkendő
- Száraz törlőkendő
 
Garancia:
Megértjük, hogy nem mindenkinek sikerül elsőre felrakni a fóliát, ezért az egyedi fóliához jár egy olyan egyedi garancia, ami lehetővé teszi azt, hogyha nem sikerül felrakni a fóliát, akkor ingyen küldünk egy másik terméket.
 
- Víz és időjárás álló
 
- Hőáteresztő képesség
Mivel a fólián apró, szemmel láthatatlan "légcsatornák" vannak, így könnyedén átereszti a hőt ha éppen a telefonod mondjuk játék közben felmelegszik, ezáltal praktikusabb mint egy tok
 
- Kompatibilis minden vezeték nélküli töltővel
Így erről se kell lemondanod
 
- Ragacsos nyomok nélkül eltávolítható
A prémium minőségnek köszönhetően a fóliát könnyű eltávolítani és nem hagy vissza semmilyen ragacsos nyomot
 
- Mindössze 0, 2-0, 3 mm vastag
A fólia vastagsága nem éri el a 0, 4 mm-ert, így ennek köszönhetően a legtöbb tokkal kompatibilis
 
- Ultimate air release technológia
Ennek a speciális technológiának köszönhetően a fóliák buborékmentesen felhelyezhetők
 
- Precíziós tervezés
Mi az XCoweR-nél fontosnak tarjuk a pontosságot és a minőséget, mert nekünk a legfontosabb a te elégedettséged
 
- Ujjlenyomatmentes
Két dolgot te is biztosan gyorsan megtanultál a készülékedről: rendkívül csúszós és abszolút ujjlenyomat mágnes. Ezért a fóliáink úgy lettek kifejlesztve, hogy mérsékelten kiküszöböljék az ujjlenyomatokat, valamint a készülék csúszósságát megakadályozzák
 

Jelenlegi ára: 3 490 Ft
Az aukció vége: 2021-04-28 10:20 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése