2021. június 23., szerda

Lego Star Wars 75003 A-Wing Starfighter Bontatlan, Új, Ritkaság!!! - Jelenlegi ára: 19 880 Ft

Lego Star Wars 75003 A-Wing Starfighter, GYÁRI, BONTATLAN, ÚJ!!! Gyűjtőtől eladó, akár hétvégén is átvehető.
 
Meglepetésnek kitűnő, mivel már nem kapható a boltokban, gyűjtőknek és a "mit vegyek Neki, már minden  STAR WARS  legója megvan" dilemmában lévőknek kimondottan ajánlom.
Ha olyan ajándékot keres, ami "nem jön szembe akárhol", pláne nem figyel nagyáruházak és játékboltok polcain, akkor jó helyen jár!
Ez egy olyan készlet, amit nyugodtan adhat ajándékba bármelyik korosztály tagjának, minden gyűjtemény értékes darabja lehet, de jól mutat "akció" közben is, a gyerekszoba légterében...
A doboz mérete 26x19x6 cm, amely 177db legóelemet tartalmaz, amikből összerakhatunk még 3db figurát (Admiral Ackbar, Han Solo és egy A-Wing Pilot) is.
A vezetőfülke üvege felnyitható, így a pilótát könnyedén beültethetjük a vezetőülésbe, hogy csatába indulhasson ezzel a látványos Csillagvadász géppel.
 Ez a modell, a Felkelő Flotta LEGGYORSABB gépe, méltó párja a Birodalmiak sebességrekorder TIE Intercptor űrhajójának. Leginkább onnan lehet ismerős, hogy az EPISODE VI, a RETURN OF THE JEDI (A Jedi Visszatér) részben, egy ilyen űrhajó okozta a Birodalmi Csillagrombolók legnagyobbikának, az EXECUTOR-nak a vesztét, amitől az belezuhant a készülő új Halálcsillagba és eldöntötte az Endori csata végkimenetelét.
Nagyon jól játszható és mivel teljesen új, gyerekeknek nyugodtan odaadható. 3 éves kor alatt szülői felügyelettel ajánlom, a kis alkatrészek miatt.
A "nagyobbaknak", gyűjtőknek, is felhívnám a figyelmét erre a kiváló állapotú, 2013-as kiadású,  ritka készletre.  Az értékét mindig tartani fogja, különösképpen, ha bontatlanul őrzik meg az "utókor" számára.  
Kitűnő ajándékötlet, ajánlom minden Star Wars rajongónak, gyerekeknek, gyűjtőknek és a Nekik különleges ajándékot keresőknek!
Tisztelt Vásárló!
A személyes átvétel Budapesten MINDEN NAP az Örs Vezér téren és a Keresztúri úton (X. ker. ), ill.  HETI KÉT NAP Szigetszentmiklóson (Leshegyi út) is lehetséges.
Postai úton is tud Tőlem vásárolni, erről bővebben a szállítási feltételeknél olvashat. Ha egyéb kérdése van, kérem írjon, amint tudok válaszolok.
Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésemet, nézze meg a többit is az oldal alján a többoldalas galériában, biztosan talál még az Ön számára érdekeset közöttük, üdvözlettel:
EXTRALEGO


Jelenlegi ára: 19 880 Ft
Az aukció vége: 2021-06-23 21:14 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése