2021. szeptember 27., hétfő

EREDETI 2021 NIKE FREE RN RUN FLYKNIT 3.0 női futó edző fitnesz cipő aerobik 43 as ÚJ AKCIÓ!! - Jelenlegi ára: 16 990 Ft

ELADÓÓÓ!!!
EREDETI 2021 NIKE FREE RN RUN FLYKNIT 3. 0 női futó edző fitnesz cipő aerobik 43 as ÚJ AKCIÓ!!
MÉRETEK:
43 = 28 cm es belső talphossz
A termék vadonatúj, bolti állapotú, dobozos sosem hordott vagy próbált állapotban!!! mint azt a képeken is láthatod. Egy original terméket kapsz amit nem 2-3 hétig fogsz hordani. Az árát tekintve ugy gondolom hogy ennyiért lassan hamisított cipőket sem lehet venni, nemhogy eredeti Nike cipőt!
Szigorúan eredeti termékekről van szó! Ha gondolod nyugodtan utánanézhetsz, nem másolatokat árulok!
Persze tudsz venni ezen a piactéren 2-3 ezer ft ért is, nézd meg a termék helyét : ) csak nem Kína?? : D kérd el a termék valós képeit az eldótól! oooohhh hogy nem tudja lefényképezni?? csak nem azért mert nincs nála?? és kb 1 honap mire megkapod vagy több mert neki köze nincs a termékhez csak linkelgeti be azt amit valami retek oldalon talált? Kérd meg hogy fényképezze le a belső kis cimkét amin le tudod ellenőrizni hogy eredeti e a termék a hivatalos Nike kóddal!! Óhhhhh, hogy ezt se tudja megoldani??? csak nem azért mert szemetet árul?? : DDDD Ezek után meg döntsd el mit veszel meg....
A legkönnyebben úgy ellenőrizheted hogy beirod a cipőben található számot ez esetben : AA3060 002
és rákeresel a google-ben!!! Nyugodtan kérd ezt a számot a nike cipők eladóitól igy lehet a lekönnyebben meggyőződni arról, hogy eredeti vagy pedig hamistott termékről van szó!!!.
SZÁMLAADÁS TERMÉSZETESEN VAN!
Bármi kérdés van tedd fel nyugodtan, szívesen segitek akármiben.
A termékekre nem kell 1000 évet várnod, akár másnap nálad lehetnek. Nem külföldról, meg külföldi raktárról rendelem mint a nagy kamudumások, hanem akár másnap már nálad is lehet.
Fizetés és szállitás tekintetében rugalmas vagyok, 1700 Ft utánvétellel, 1400 Ft előreutalással. De ha van jobb ötleted, szívesen meghallgatom! Foxpost vagy valamilyen csomagautomata mégolcsóbb!!

Jelenlegi ára: 16 990 Ft
Az aukció vége: 2021-09-27 11:53 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése