2021. október 31., vasárnap

Ritkaság!Gyönyörű acélautomata Guda óra 1950-es évekből új bőrszíjjal Felsa bidynatoros werkkel - Jelenlegi ára: 29 900

A Felsa Bidynatoros órákat zizegő felhúzásáról a tok kinyitása nélkül is azonnal felismerhető, az első két irányban felhúzó automata szerkezet volt anno.
Az eredeti Bidynator a Felsa 410 -es szériájaként futott, 1942 -ben jelent meg. Még ebben az évben lecserélték a 690 -es sorozatra, mely egészen hosszú karriert ért meg (az ötvenes évek közepén még gyártották). Az elsõ két irányban húzó automatikával készült karóraszerkezet volt, innen kapta nevét is. Alapvetõ en központi másodperces szerkezetek de létezett dátumos, sõ t járástartalék-kijelzõ s (cal. no. 699) változat is, de kis másodperces variáció is (cal. no. 695). A Felsa a minõ ségi sorozatgyártott szerkezetek piacára szánta õ ket, az 1940 -1950es években nagyobb nevesebb gyártók is beépítették ezeket a nem túlzottan lapos, de jól tervezett, nagyméretû automatákat.
Gyűjteményből kihagyhatatlan de hordásra is kiváló gyönyörű  retro full acél tokos  Guda  óra   az 1950-es évekből kiváló minőségű Felsa bidynatoros 25 köves  automata szerkezettel amit a Breitling is használt az 1950-es években óráiban.
Swiss made!
Ritka kihagyhatatlan gyűjtői darab!
Mérete : 34 mm korona nélkül. Legnagyobb tok átmérő: 44mm
Gyönyörű  számlap szerelt indexekkel szép  mutatókkal. Szép full acél tok csavarós acél hátlappal. Szerkezete Felsa cal: 4007  teszi dolgát  működik. Dátum kijelzés .. Hozzáúj bőr szíj . Igazi gyűjteményi darab de hordásra sem utolsó  ez a gyönyörű Guda  óra. A képek magukért beszélnek. Mérete : 34 mm korona nélkül. Legnagyobb tokátmérő fülekkel : 44mm.
Óráimnál tok polírozás krómozás ródiumozás aranyozás mutatók foszforozása 7 munkanapon belül megoldható.
Pontosság, járástartalék, megbízhatoság nem vizsgált, így erre garanciát nem tudok vállalni, ha az óra nem működik arra külön a leírásban felhívom a figyelmét.
Jó licitálást, kérem tekintse meg egyéb termékeimet is, a "; felhasználó további termékei"; -re kattintva!
Posta: 1100 forint elsőbbségi ajánlva bubis borítékban.


Jelenlegi ára: 29 900 Ft
Az aukció vége: 2021-10-31 22:18 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése