2021. november 27., szombat

Fluorit angyal figura (A178) - Jelenlegi ára: 7 080 Ft


Fluorit angyal.
Súlya: 124 gramm
Magassága: 7, 5 cm (1-2 mm eltérés lehet)
Természetes ásványból készült.
Fluorit
Jellegzetességei: A fluorit fokozottan védelmező kristály, különösen pszichikai szinten. Segít felismerni (amikor a külső hatások már belülről emésztenek bennünket), valamint kizárni a lelki manipulációt és a nem megfelelő szellemi hatást. Tisztítja és stabilizálja az aurát. Rendkívül hatásos a komputer és az elektromágneses stressz ellen. Megfelelően elhelyezve blokkolja a geopatikus stresszt. Gyógyítársa használva a fluorit eltávolítja a negatív energiákat és a stressz minden fajtáját. A testben mindent tisztít, megszűr, eloszlat és újraszervez, ami nincs megfelelő állapotban. Ez a legjobb kristály a rendezetlenség bármilyen formájának megszüntetésére.
A fluorit földel és egyesíti a spirituális energiákat. Erősíti az előítéletektől mentes tárgyilagosságot, és fokozza az intuitív képességeket, jobban tudatosítja bennünk a magasabb rendű spirituális valóságot, és meggyorsíthatja a spirituális eszmélést; valamint összpontosítja az elmét és az univerzális gondolkodáshoz kapcsolja. Stabilitást hoz a közösségekbe, és közös cél mögött sorakoztatja fel a tagokat.
Sok szinten társul a fejlődéshez, és belesimítja a mindennapi életbe. Legyőzi a káoszt újjászervezi a fizikai, az érzelmi és a szellemi testet.
Ppszichológiailag: a fluorid feloldja a megmerevedett viselkedésmintákat, gyengéden ajtót nyit a tudatalattira, és az elfojtott érzéseket a felszínre hozva eloszlatja azokat. Növeli a magabiztosságot, ügyességet.
A fluorit fejleszti a fizikai és a szellemi összerendezettséget, valamint megakadályozza a mentális rendellenességeket. Útjukra engedi a megkövesedett elképzeléseket, és a nézőpontot tágítva segít túllépni a szűklátókörűségen. Szétoszlatja az illúziókat, felfedi az igazságot. Nagyon hasznos, ha pártatlanul és objektíven kell állást foglalnunk.
Ez a kristály a tanulás kitűnő segítője: összerendezi és feldolgozza az információkat, a már meglévő tudást egységbe foglalja a még megtanulandóval, növeli a figyelem-összpontosítást. Segít az új ismeretek hasznosításában, megkönnyíti a gyors gondolkodást.
Érzelmileg: stabilizáló hatása van. Lehetővé teszi, hogy megértsük, a gondolkodásunk és az érzéseink milyen hatással vannak a szervezetünkre. A kapcsolatokban az egyensúly pontosságára tanít.
Fizikailag: erősíti az egyensúlyt és a koordinációt.
Gyógyhatása: A fluorid hatékonyan gyógyító eszköz. elbánik a fertőzésekkel és a rendellenességekkel. Előnyös a fogak, a sejtek és a csontok számára; megjavítja a károsodott DNS-eket. Hatásos a vírusokkal szemben, különösen elixírként alkalmazva. Regenerálja a bőrt és a nyálkahártyát, főként a légutakban; gyógyítja a fekélyt és a sebeket. Jó hatással van a megfázásra, az influenzára és az arc-, illetve homloküreg-gyulladásra. Feloldja a letapadásokat, mozgékonnyá teszi az ízületeket, enyhíti az ízületi gyulladást és a gerinc sérüléseit. Az egész szervezeten áthatolva igyekszik a szív felé, fokozza a fájdalomcsillapítást. Enyhülést hoz az övsömör kellemetlen tüneteire és más, az idegekkel összefüggő fájdalomra; gyógyítja a bőrt: eltünteti a foltokat és a ráncokat. A fluorit fejleszti a szexuális libidót.
Alkalmazása: Viseljük a fülünkben, vagy helyezzük el a környezetünkben! Gyógyítás a céljából tegyük a megfelelő testrészre! Eltünteti a negatív energiákat és a stresszt, de minden használat után meg kell tisztítani. Tegyük a komputerre, vagy saját magunk és az elektromágneses szmog forrása közé. A drágakő-esszenciát spricceljük a levegőbe. A marokkövek hasznos nyugtatók.
Különleges színek
Az általános jellegzetességek mellett a következő színeknek egyedi tulajdonságaik is vannak:
Kék fluorit: Növeli a kreativitást, a fegyelmezett gondolkodást és a világos kommunikációt. Kéthatású kő: lecsillapítja  vagy újjáéleszti az energiát, annak megfelelően, hogy mire van szüksége a fizikai vagy a biomágneses testnek. A kék fluorit hatásos  a szem, az orr, a fül és a torok problémáira. Az agy aktivitásának összpontosításával fokozza a gyógyulás esélyét, és felnyitja a szemet a spiritualizmusra.
Színtelen fluorit: Serkenti a koronacsakrát, energiával tölti fel az aurát, és harmóniában hozza a szellemet a lélekkel. Összehangolja az összes csakrát, univerzális energiát hoz a fizikai testbe. Gyógyítás közben fokozza más kristályok hatékonyságát, és élesíti a homályos látást.
Zöld fluorit: Közvetlen környezetünkben különösen hatékonyan nyeli el a negatív energiákat. A tudatalattiból a felszínre hozza az információkat és érvényesülni engedi az intuíciót. Hatásos tisztítója az aurának, a csakrának és a szellemnek; megszünteti az elavult szokásokat. Csillapítja a gyomorbántalmakat és a bélgörcsöket.
Ibolyaszín és bíbor fluorit: Stimulálja a harmadik szemet, józan ésszel gazdagítja az extraszensz kommunikációt. Hasznos a csontok, a csontvelő gyógykezelésében.
Sárga fluorit: Növeli a kreativitást és stabilizálja a csoportenergiát. Különösen hasznos az együttes erőfeszítésekhez. Támogatja az intellektuális tevékenységeket. Fizikai szinten eltávolítja a méreganyagokat. Jótékony hatással van a koleszterinre és a májra.
Ittrian fluorit: Kissé eltérő az alakja más fluoritoktól és nem szünteti meg a rendezetlenséget.
Forrás: Judy Hall: Kristálybiblia
Csak ajánlottan postázok, kérem, ezt vegye figyelembe a licitáláskor.
Több darab megvásárlása esetén egy levélben küldöm.  
*********************************
Személyes átvétel Pécsen lehetséges.
Az aukció lejárata után felveszem Önnel a kapcsolatot. Önnek egy hete van arra, hogy reagáljon a megkeresésre. Ha ez nem történik meg ez alatt az idő alatt, az árut újra listázom.
Kérem, amennyiben bizonytalan valamiben, licitálás, vagy vásárlás előtt kérdezzen.
Személyes átvétel esetén természetesen készpénzes fizetésre is van lehetőség.


Jelenlegi ára: 7 080 Ft
Az aukció vége: 2021-11-28 02:07 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése