2022. február 17., csütörtök

Brianna Labuskes - Lépéshátrány - Jelenlegi ára: 3 399 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
2762394
Brianna Labuskes
Lépéshátrány
Clarke Sinclair, az FBI nyomozónője évek óta tartó elkeseredett hajszát folytat egy sorozatgyilkos után. Hiába ismerik név szerint az elkövetőt, a rendkívüli intelligenciával bíró pszichopata az orruknál fogva vezeti őket.
Simon Cross a vörös hajú nőkre bukik, és úgy tűnik, nem is a gyilkolási vágy, hanem a rendőrséggel való macska-egér játék készteti brutális tetteire. A férfi kifejezetten Clarke nyomozónak küldi képeslapjait, fotóit és rejtvényeit, amelyek alapján megtalálhatja az elrabolt lányokat. Ha a rendőrség időben megoldja a rejtélyt, még megmentheti az áldozatokat, de a határidő lejártával Simon Cross kivégzi őket.
Eddig mindig a gyilkos nyert, de most valami megváltozott: egy vörös hajú lány után Cross azonnal elrabol egy szőkét is. A mintázat változása új reményt jelent Clarke számára, aki egyre közelebb kerül a férfihez és az elrabolt nőkhöz. A játszma a vége felé közeledik: ki lesz az utolsó áldozat?
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 3 399 Ft
Az aukció vége: 2022-02-18 09:10 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése