2022. június 18., szombat

DELIMANO Nutribullet turmixgép - fekete - Jelenlegi ára: 13 491 Ft

Nutribullet® turmixgép
Funkciók
Ismerkedj meg a Nutribullet 5 legfontosabb előnyével:
A Nutribullet pengék a leghétköznapibb hozzávalókat is szuperételekké változtatják. Ez azt jelenti, hogy minden alapanyagból a legtöbbet hozhatod ki.
Csak csavard le a pengés egységet, öblítsd le mosogatószeres vízzel, a poharat pedig tedd a mosogatógép felső kosarába. Egészséges táplálkozás könnyedén.
Tudtad, hogy a legtöbb turmix 60 másodperc alatt elkészíthető? Az egészséges táplálkozás így még a legzsúfoltabb napba is belefér.
Kialakítása egyszerű, kezelése intuitív – ezt a készüléket mindennap használni fogod. Rányomod, elfordítod és már turmixol. Ennyire egyszerű.
600 wattos teljesítményével az eredeti NutriBullet turmixgép mindent kortyolható táplálékká varázsol az epertől a spenótig.
Biztosítsd szervezeted számára az egészséghez szükséges tápanyagokat!
A Nutribullet több egy gyümölcscentrifugánál vagy egy turmixgépnél. Speciális pengéinek és működési módjának köszönhetően minden hozzávalóból a lehető legtöbb tápanyagot nyeri ki. Fedezd fel a Nutribulletet, és változtasd meg örökre az étkezési szokásaidat!
Nemcsak a gyümölcsök levéből készíti el az italokat, hanem a gyümölcsök egészéből, így semmi sem vész kárba. Annak érdekében, hogy a vitaminok gyorsan felszívódjanak, a gép minden magot, gyümölcshéjat és zöldségrostot teljesen felaprít, így az alapanyagok a legkönnyebben emészthető formában kerülnek a szervezetedbe. A Nutribullettel elkészített italok tehát könnyen hasznosítható, értékes energiával látják el a testet.
Hogyan? A Nutribullet a nagy teljesítményű motornak köszönheti az erejét ,  amely még a legrostosabb gyümölcsöt vagy zöldséget is játszi könnyedséggel összezúzza.
A Nutribullet nem olyan, mint a többi turmixgép.
Ha azt hiszed, hogy a hagyományos turmixgéped képes a hozzávalókból smoothie-t készíteni, várj, amíg ki nem próbáltad a Nutribulletet - ez a rendkívüli készülék olyan krémesen habos italt kever,  amit nem akarsz majd lecserélni egy közönséges turmixra.
A szabadalmaztatott ciklonikus technológia és a 20 000 fordulat/perc sebesség révén még a magban, héjban és szárban lévő tápanyagokat is kinyeri. Ennek köszönhetően az összes vitamin és ásványi anyag könnyen emészthető formában kerül a szervezetedbe.
Összezúzza a jeget, héjastul, magvastul és szárastul simára keveri a zöldségeket és a gyümölcsöket
Krémes itallá változtatja a diót, mandulát, friss brokkolit, sárgarépát és még sok más növényt és termést. A ciklonikus technológiának köszönhetően minden hozzávalóból tökéletesen homogén turmixot készít. Így aztán gyerekjáték napi szinten a korábbinál jóval több friss zöldséget fogyasztani.
Egy pohár egészséges és tápláló finomság
A 3 darabos szett tartalma:
A különleges kialakítású rozsdamentes acél pengék teljes mértékben összezúzzák a keverőpohárba töltött hozzávalókat és tökéletesen homogén állagú,  tápláló italokat készítenek. A rozsdamentes acélból készült pengéket soha nem kell megélezni.
A pohárban változatos hozzávalókból egészséges és tápláló vitaminbombákat keverhetsz.
A motoros talapzat a Nutribullet szíve. Csatlakoztasd a készüléket a konnektorba, illeszd a poharat a motoros talapzatra, majd nyomd le. Ennél egyszerűbb már nem is lehet.
A Nutribullettel az egészséges táplálkozás új és ízletes módját fedezheted fel. Válaszd ki az alapanyagokat, töltsd őket a pohárba, csavard fel a pengés egységet, és pillanatok múlva már kortyolhatod is a krémes turmixot.
Dobd össze a kedvenc vitaminbombádat: a Nutribullettel pillanatok alatt elkészül a tápláló ital
Mostantól rendkívül könnyen magadhoz veheted a napi vitamin-, ásványianyag- és, rostadagodat, vagy a többi elengedhetetlen tápanyagot – a Nutribullet a mindennapok nélkülözhetetlen készüléke. A Nutribullet élvonalbeli turmixgép, amellyel minden eddiginél könnyebben állíthatsz össze finom és tápláló italvariációkat zöldségekből, gyümölcsökből és magvakból.
Hogyan tisztítsd meg a Nutribulletedet?
A pengékre és a pohárra tapadt maradványok letisztításának egyszerű és hatékony módja, ha langyos vizet és mosogatószert öntesz a turmixpohárba, rácsavarod a pengés egységet, majd 20-30 másodpercig járatod a készüléket. Ezután pedig elég, ha a mosogatószivaccsal könnyedén áttörlöd a pohár falát, majd tiszta vízzel elöblíted a poharat és a pengés egységet. A Nutribullet keverőpoharak normál programon a mosogatógép felső kosarában is tisztíthatók.


Jelenlegi ára: 13 491 Ft
Az aukció vége: 2022-06-19 01:51 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése