2015. szeptember 28., hétfő

Skytec 3 utas hifi házimozi hangfalpár 2x390w+GARI - Jelenlegi ára: 48 990 Ft

Skytronic SHFT650B 3 utas szobai hifi torony hangfalpár 2x200/390w (SUB: 2x16 cm + MID: 1x16 cm)
Holland beszállító, 3 év garancia! 1db 16cm mély, 2 db 16cm cm közép, valamint egy dome magassugárzó. Ideális otthoni felhasználásra, zenehallgatásra, hifi célokra. Kiváló minőség, erőteljes SUB hangok.
Műszaki adatok:
- Típus: Skytronic SHFT52B
- 3 utas
- RMS teljesítmény: 2x200w
- Max teljesítmény: 2x390w
- Mélysugárzó: 1db 6, 5"/16cm
- Középsugárzó: 2db 6, 5"/16cm
- Magassugárzó: Neodymium dome
- Impedancia: 8 ohm
- Frekvencia átvitel: 32 - 20. 000 Hz
- Bemenetek: csíptetős csatlakozó
- Fekete hangáteresztő szövet a hangfal elején
- Ideális otthonra, hifi célokra
- Házimozi rendszerekhez, filmnézésre
- Méretek: 20 x 101 x 30 cm (szé x ma x  x mé)
- Tömeg: 19 kg/ pár
Termékleírás:
A Skytronic a holl! and discotechnikai óriás, Tronios B. V. márkája. A vállalkozás 1998-as megalapítása óta hatalmas fejlődésen ment keresztül és kiváló árinak köszönhetően lassan egész Európában teret hódít, ma már több mint 40 országban vannak jelen. A gyártó nagy gondot fordít a minőségbiztosításra, minden darabot egyenként tesztel, mielőtt azok elhagynák a gyárat, így termékei nagyon megbízhatóak. Minden Skytronic termékre 3 év teljes körű garancia érvényes. Az MK Discotechnika Kft. 2011 óta a Skytronic hivatalos magyarországi forgalmazója.
A Skytronic 2014-ben dolgozta át hifi hangfal kínálatát, melynek köszönhetően lényegében az összes típus megújult. A fejlesztés meghozta az eredményt, az új SHF széria igen jóra sikerült, hangzásáról, hangképéről még a tapasztalt hifisek is pozitívan vélekednek. Az SHF szériában felhasznált mélyhangszórók minősége messze megfelel a kategória elv! árásainak, kifejezetten szép sub-os hangzást eredményezn! ek a hangfalaknak. A Skytronic SHFT650B-ben egy 3 utas hangfalpár melyben két 16 cm-es középsugárzót, egy szintén 16 cm-es mélysugárzót valamint egy kiváló minőségű dome magassugárzót találunk. A hangfal méretéhez képest 3 db 16cm-es hangszóróval rendelkezik, így 2x200w RMS teljesítmény leadására képes. Maximálisan tudja azt, amit egy ilyen méretű hangfalról elvárhat az ember. Hangereje mellett külső megjelenésére sem lehet panasz. Jó megjelenésű fa erezetű doboza, fekete hangáteresztő szövete igényes külsőt kölcsönöz a hangfalnak, így elegánsabb környezetben, nappaliban, szobában is jól mutat. Ajánlani tudjuk otthoni hifi felhasználásra, zenehallgatásra, filmnézésre elsősorban front hangfalnak. Szobai hangfal, nem disco felhasználásra van tervezve, de egy-egy házibuli nem jelent neki akadályt. Aki ebben az árfekvésben keresgél hasonló hangfalat, érdemes a Skytronic SHF szériával s! zámolnia. Aki kíváncsi a hangjára, keressen minket és hallgassa meg, nem fog csalódást okozni. Akik nem tehetik meg, hogy személyesen jöjjenek meghallgatni, azoknak a 14 napos visszavásárlási garanciát tudjuk felajánlani, bár azzal a lehetőséggel eddig senki nem élt ezen hangfalszéria esetén.
Kábelek, átalakítók, kiegészítők:
A termék mellé bármilyen kábelt, átalakítót, kiegészítőt meg tud nálunk vásárolni. Minden kiegészítő raktáron van, előzetes egyeztetést követően a megrendelt termékkel együtt tudjuk szállítani. Ha valamit nem talál meg webáruházunkban, érdeklődjön telefonon, mindenünk van, de nincs minden külön feltöltve.
Szállítási lehetőségek:
-Személyesen átvehető, kipróbálható Egerben és Budapesten
-Budapesten és környékén ingyenesen házhoz szállítjuk
-Előzetes egyeztetés után átvehető az Eger - Budapest útvonalon
-Utánvé! ttel 30. 000 Ft alatti végösszeg esetén: 1. 500 Ft
-Előre uta! lással 30. 000 Ft alatti végösszeg esetén: 1. 500 Ft
-Ha a rendelés végösszege eléri a 30. 000 Ft-ot: INGYENES
Garancia:
- 3 év teljes körű garancia.
8 munkanapos visszaküldési lehetőség:
Ha a tőlünk vásárolt áru nem nyerte el tetszését, az átvételtől számított 8 munkanapon belül jelezheti felénk, majd visszaküldheti azt. Ilyen probléma esetén vegye fel velünk a kapcsolatot, a további teendőkről ismertetjük. A visszaküldés költsége a vásárlót terheli. Elvárás, hogy visszaküldött áru ugyanolyan állapotban és eredeti dobozában legyen, mint ahogy azt a vevő kézhez kapta.
3 év teljes körű garancia.
+++ Szállítás azonnal, raktárról! +++
A terméket raktáron tartjuk, a rendelést követően azonnal tudjuk szállítani, azonban a terméket több felületen is hirdetjük, időnként előfordulhat ideiglenes készlethiány, amikor a szállítási idő megn�! �.
Budapesten és környékén ingyenesen házhoz szállítjuk
48. 990 Ft/pár
Tekintse meg további termékeinket is a következő linkre kattintva:
TOVÁBBI TERMÉKEK
keverő, zenekari keverő, karaoke keverő, karaoki, 8 csatornás, 6 csatornás, 4 csatornás, effekt, effektes, effektes keverő, effektprocesszor, hangkeverő, hang keverő, dj keverő, djkeverő, midi vezérlő, midi controller, mikrofon, mikroport, fejmikrofon, fej mikrofon, csipesz mikrofon, csipeszmikrofon, ruhára csíptethető mikrofon, ruhára csiptethető mikrofon, mikroport, vezeték nélküli mikrofon, rádiós mikrofon, mikrofon csipesz, headset, fejhallgató, karaoke, hangfal, hangfalpár, hangszóró, mélyláda, subláda, szubláda, szub, sub hangfal, topláda, szélessávú hangfal, középmagas hangfal, karaoke hangfal, hangláda, hang szóró, aktív mélyláda, aktív hangfal, aktívhangfal, aktív hangfalpár, h! ázimozi hangfal, házimozi mélyláda, házimozi sub láda, disco h! angfal, disco mélyláda, reflex, házibuli, party, disco

Jelenlegi ára: 48 990 Ft
Az aukció vége: 2015-10-19 17:12 . Skytec 3 utas hifi házimozi hangfalpár 2x390w+GARI - Jelenlegi ára: 48 990 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése