2015. december 30., szerda

E.T. a földönkívüli - Blu-ray új - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

E. T. - A földönkívüli - Blu-ray
külföldi kiadás magyar hanggal rendelésre, szállítási idő kb. 5-7 munkanap
Hangok:  magyar (DTS), angol (DTS-HD)
Feliratok:  magyar, angol
Képformátum:  1. 85: 1 anamorf
Extrák:
- Interaktív menü 
- Közvetlen jelenetválasztás 
- E. T. a kulisszák mögött: Ebben az eddig sehol be nem mutatott, vadonatúj extrában az Oscar-díjas John Toll a kulisszák mögött készült felvételek segítségével felidézi az E. T. megszületését. Átélhetjük a forgatás izgalmát, és azt is, hogy milyen volt egy olyan különleges filmet életre kelteni, mint amilyen az E. T. – A földönkívüli.
- Steven Spielberg és az E. T.: Nézd meg ezt a vadonatúj, Steven Spielberggel készült interjút, amelyben a rendező visszaidézi a forgatást, mesél arról, hogy milyen volt gyerekekkel dolgozni, és hogyan látja az E. T. múltját, jelenét és jöv! őjét.
- Kimaradt jelenetek
- Visszatekintés: Bepillanthatunk a Steven Spielberggel, a szereplőkkel és más alkotókkal készült interjúk rögzítésébe.
- Az E. T. találkozó: A szereplk és alkotók a film mindent elsöprő sikeréről beszélgetnek.
- Az E. T. fejldése és létrehozása: A film megvalósulásának története az ötlettl aforgatókönyvig, a szereplválogatás és a forgatás visszaidézésével.
- Az E. T. zenéje: Beszélgetés John Williamsszel: Interjúk és felvételek John Williams és Steven Spielberg régóta fennálló együttmködésérl.
- A 20. évforduló premierjén: John Williams zeneszerző élőben adta elő az E. T. legendás zenéjét a Shrine Auditoriumban az E. T. újrakiadásának premierjén. AZ extra segítségével bepillanthatunk az előadás kulisszatitkaiba.
- Eredeti mozielőzetes
Tartalom:  E. T., a bájos űrbéli lény egy kényszerleszállást követ! ően a Földön reked. Ijedten lesi a földlakók mindennapja! it, magányosan sóvárog milliónyi fényévre lévő otthona után. A félénk lényt hamarosan felfedezi a tízéves Elliot, és miután kölcsönösen leküzdötték kezdeti félelmüket, lassacskán összebarátkoznak. Elliot a többi gyerekkel együtt elrejti új barátját. Kettejük között valamiféle "metafizikus" kapcsolat is létrejön, így amikor E. T. először kóstol alkoholt, Elliotnak egyensúlyzavarai támadnak. E. T. a barátság ellenére honvágytól szenved. Végül sikerül a bolygójával kapcsolatot teremtenie, mielőtt azonban az érte küldött űrhajó felvehetné, az űrhajózási hivatal egyik keresőcsoportja a nyomára bukkan. Elliot és barátai az utolsó pillanatban érkeznek segítségére, és menekítik a várakozó űrhajóba. Elliot és E. T. szomorúan búcsúzik el egymástól.
Rendezte:  Steven Spielberg
Szereplők:  Dee Wallace-Stone, Henry Thomas, Peter Coyote, Robert MacNaughton, Drew Barrym! ore, K. C. Martel...
Stílus:  sci-fi

Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2016-01-20 00:57 . E.T. a földönkívüli - Blu-ray új - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése