2015. december 28., hétfő

GARMIN FR15 futóóra / gps pulzusmérő futó óra - Jelenlegi ára: 29 900 Ft

A csomag tartalma:
Óra
USB klipsz a töltséhez és szinkronizáláshoz
Külön megvásárolható, a kikiáltási ár nem tartalmazza, de nagyon kedvező áron megvásárolhatod hozzá:
Garmin HRM mellkaspánt, 1. revíziós kiadás ANT+ kompatibilis + 6990 Ft
Garmin FootPod Eladva!
Villámár esetén a HRM mellkaspánt ajándék! : )
Egy év közös futás után eladom Garmin órámat. Az óra 1 éves, így garancia már nincs rá. 107 futást rögzítettem vele, tehát kb. 150 órát volt a kezemen. Karcmentes, hibátlan darab, igaz a mellkaspántról a Garmin felirat lekopott, sokat futok esténként Kalenji mellkaslámpával, az dörzsölte le róla a pólón keresztül. De ez nem befolyásolja sem a működést, és mivel a pántot a póló alatt hordod, nem is látszik.
Az óráról a neten mindet megtalász, teszteket, kritikát, fórumot, képet, videót. Pl. itt is van egy: http: //cardiomax. hu/! garmin-fr15-teszt
Mit is mondhatnék róla, mint a saját személyes tapasztalataimat. Az óra szuper, minden van rajta, ami egy kezdő futónak szüksége van. Kiegészítő mellkaspánt a pulzusméréshez, 5 személyre szabható pulzuszóna, riasztások, gps, virtuális futótárs, futás / séta beállítás, tempó, körátlag, kalória, tevékenység követés, kommunikáció garmin connect felülettel, személyes eredmények és motiváció, saját profil stb. A gps stabil és pontos, a félmaratonon házak között, aluljárókon keresztül mérve kb. 150 méterrel mért többet, mint az elvileg hivatalos 21096 méter. Ennél precízebben a fénix 3 sem tud távolságot mérni, pedig az 4x annyiba kerül, mint amennyiért most ezt megveheted. A pulzusmérés szintén pontos és megbízható, ANT+ kódolású, így tömegrendezvényeken sem "veszekednek" egymással a közelben lévő pántok. A szinkronizálás gyerekjáték, futás ! után csak rácsatolom a klipszes csatlakozóra és automatiku! san feltölti az adatokat a Garmin Connect felületre, ahol vagy számítógépen, vagy a telefonodon keresztül elemezgetheted a grafikonokat, ellenőrizheted, hogy sikerült a pulzuskontrolos futásod, hol lehet még javítani, és ami a legszebb az egészben, hétről hétre, hónapról hónapra láthatod a fejlődést, ami baromi motiváló tud lenni. És rengeteget lehet fejlődni, miközben a Connecten különböző szakaszokon összemérhetjük erőnket a futótársakkal, megbeszélhetjük a futásainkat és láthatjuk ki hol tart a felkészülésben.  
Az óra gyári adatai szerint 8 óra üzemidővel bír gps üzemmódban, tehát egy maratonon sem merül le az akksija. Ez a piacon megtalálható órák között egy nagyon jó üzemidőnek számít. Aktív használat mellett gyakorlatilag egy héten egyszer kellene töltőre tenni, de mivel a futás után rácsatolom a klipszet a szinkronizáláshoz, nem is foglalkoztam külön a töltéssel. ! A mellkaspánt lazán elvisz egy szezont, az eredeti elem még nem merült le benne.  
Mit írjak még róla? VEDD MEG! Nem bánod meg. : )


Jelenlegi ára: 29 900 Ft
Az aukció vége: 2016-01-18 10:44 . GARMIN FR15 futóóra / gps pulzusmérő futó óra - Jelenlegi ára: 29 900 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése