2017. május 26., péntek

Netatmo Presence – arcfelismerő kültéri kamera - Jelenlegi ára: 99 990 Ft

A Presence felismeri és valós idejű jelentéseket küld: ha valaki ólálkodik a ház körül egy autó behajt az úttestről vagy egy állat megjelenik az udvaron. Ultra-precíz riasztások: azonnal megtudja hogy mi történik a házán kívül az otthonában. Éjjel vagy diszkréten figyel az infra-vörös éjjellátóval vagy bekapcsolja a kamera lámpáját. Az intelligens fényforrás megvilágítja az utat éjjel és elriasztja a nem kívánt látogatókat. Használja az élő streamet az ingatlan valós idejű megtekintésére. Minden otthon egyedülálló.
A Presence-től kaphat értesítéseket amelyek megfelelnek az Ön igényeinek. Az intelligens zóna funkció lehetővé teszi hogy a kiválasztott külön területekre vonatkozó figyelmeztető jelzéseket kapjon -megtudja azonnal amikor valaki belép a kiválasztott zónába. Az app által élő közvetítést nézhet bármely mobil eszközről bármikor. Lapozhat a régebbi felvételek között és letölteni a kedvenc videókat. A videókat helyileg tárolja a kamera microSD kártyáján.
A Presence magában foglalja a lehetőséget hogy tárolja videókat amint rögzítésre kerültek a személyes FTP szerver segítségével. A videók tárolására teljesen es. Nincs előfizetés nincs díj nincs szerződés.
A Presence egyszerűen leváltja az egyik meglévő kültéri világítótestet. Mindössze néhány perc alatt van egy kifinomult biztonsági rendszer egy nagy teljesítményű fényforrással. A gyönyörű alumínium kivitel időtlen külsőt ad a Presence-nek és ezzel egyidejűleg teszi rendkívül tartóssá is.
Az IP66 szabvány által a Presence teljesen időjárásálló. A videók kiváló Full HD minőségben kerülnek rögzítésre. A zoom által a videón látni minden részletet. A Presence csak akkor készít felvételt amikor valami történik nincs több órányi üres felvétel.
A Presence képes felismerni az embereket autókat vagy az állatokat akár 20m / 65ft távolságról. Beállítható ez a távolság ha szükséges. Bank-szintű és end-to-end titkosítást használ a legmagasabb szintű védelem érdekében.
Méret: 50x200x110 mm
Egyetlen darab tartós alumínium borítás.
Nagyon ellenálló UV védett műanyag és üveg.
Időjárásálló: IP66
Videó szenzor: 4MP
Látómező: 100 °
Felbontás: akár 1920× 1080
LED világítás: 12 W szabályozható.
IR éjjellátó: érzékelés 15 m-igFree App – Nincs előfizetési díj.
Ingyenes hozzáférés a kamerához az interneten.
Vezeték nélküli: Wi-Fi 802. 11 b / g / n (2. 4G)
Adattárolás – MicroSD kártyával akár 32 GB-ig
WiFi hálózat nagy sebességű internet-kapcsolat szükséges.
Nyilvános hotspot nem támogatott.
Legalább Android 4. 3 szükséges.
Az ár tartalmazza az áfát
Ingyenes szállítás

Jelenlegi ára: 99 990 Ft
Az aukció vége: 2017-06-15 20:54 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése