2017. május 27., szombat

Samsung Gear Fit2 okosóra - Jelenlegi ára: 31 258 Ft

Eladó egy kék színű Samsung Gear Fit2 okosóra. Teljesen jó állapotban van, minden rendben vele (upgrade miatt vált eladóvá). 2016. július 23-án vettem Samsung márkaboltban, egy éves gyári garancia van hozzá (i. e. 2017. július 23-ig).  
Az óra hivatalos leírása a következő:
Gyártó: Samsung
Modell: Gear Fit 2 
Leírás:  
GPS sportcsuklópánt 
  Végre egy fitnesz csuklópánt, amelyet akkor is magaddal vihetsz a futáshoz, mikor a telefonodat otthon hagyod. A beépített GPS valós időben, pontosan követi a futási útvonalad, a távolságot és a sebességet, így jobb eredménnyel, messzebbre juthatsz.
Szívdobbanásnyi idő alatt 
  Hozd ki minden gyakorlatodból a legtöbbet a Gear Fit2 nagy pontosságú pulzusmérőjével. Ellenőrizd, mikor vagy a megfelelő intenzitási zónában, s mikor kell növelned a sebességet.
Intelligens követés 
  Az automatikus aktivitáskövetéssel azonnal a megfelelő statisztikákat láthatod. Nem kell megmondanod a Gear Fit2-nek, hogy épp sétálsz vagy az evezőgépen edzel-e. Tudja.
Statisztikáid a kijelzőn 
  A Super AMOLED kijelző kényelmes méretű ahhoz, hogy edzés közben gyorsan megnézhesd a statisztikáid egyetlen ütem kihagyása nélkül. Rendezz 1: 1 versenyt barátoddal a Gear Fit2 karkötő segítségével, és nézzétek meg, ki tud több lépést megtenni. Az adatok, ezen belül az idő, a megtett távolság, a kitűzött céltávolság és a pulzusszám mind megjelenik a Gear Fit2 1, 5 hüvelykes ívelt kijelzőjén
Intuitív tervezés 
  A kijelzőn megjelenő kezelői felület egyszerűen érthető és könnyen kezelhető. Akár azt nézed meg, milyen közel vagy már a célhoz, akár a pontos időt szeretnéd tudni, az intelligens felületen mindezt könnyedén megteheted. UX kezelőfelület. A lépésszám tisztán látható a Gear Fit2 nagy méretű kijelzőjén.
Cserélhető számlap 
  Az óraszámlap alkalmazásával a legátláthatóbb módon jelenítheted meg az aktuális statisztikákat. Többféle nagyszerű dizájn közül választhatsz.
Fitnesz widget 
  A fitnesz widgetek állandó motivációt biztosítanak. Úgy alakítottuk ki ezeket a kis üzeneteket, hogy figyelmed folyamatosan a gyakorlatokra irányítsák és ott is tartsák.
Stílusosan fitt 
  A Gear Fit2 ívelt kijelzője a csuklód köré hajlik. Karcsú, letisztult kialakítású. Állandó kiegészítőd lehet éjjel és nappal is.
Könnyű és kényelmes 
  A Gear Fit2 fitneszkarkötő létére sok funkciót sorakoztat fel, mégis kellemesen könnyű és kényelmesen hordható marad.
Legyetek fittek együtt 
  A baráti versengés nagy motiváló erővel bír. Nőj föl a kihíváshoz! Nézzétek meg, ki tud több lépést megtenni, és jussatok messzebb együtt!
Kompatibilitás 
  A Gear Fit2 minden kilométernél, minden szívdobbanásnál, minden lépésnél veled együtt dolgozik. Sőt, mi több, akár többféle okostelefonnal is képes együttműködni.
Tulajdonságok:  
Vezetékes és vezeték nélküli kapcsolat:  
Helymeghatározás: GPS, GLONASS
Wi-Fi: 802. 11b/g/n 2, 4 GHz
Bluetooth verzió: Bluetooth v4. 2
Kijelző:  
Technológia: Ívelt Super AMOLED
Méret: 1, 5" (38, 6 mm)
Felbontás: 216 x 432
Színmélység: 16 M
Memória:  
RAM: 0, 5 GB
ROM: 4 GB
Elérhető memória: 2 GB
Szenzorok:  
Gyorsulásmérő
Barométer
Gyro érzékelő
Szívritmus-érzékelő
Fizikai tulajdonságok:  
Súly: 30 g
Akkumulátor:  
Akkumulátor kapacitás: 200 mAh
Használati idő: akár 3-4 nap
Készenléti idő: akár 5 nap
Audio és Video:  
Média lejátszó és könyvtár
Támogatott audioformátumok: MP3, M4A, AAC, WAV, WMA, AMR, AWB, OGG, OGA, 3GA


Jelenlegi ára: 31 258 Ft
Az aukció vége: 2017-06-03 11:53 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése