2018. szeptember 27., csütörtök

4 db VW Golf 3 - 2 téli kerék ÚJ szrű - Jelenlegi ára: 64 000 Ft

- Eladó egy tavaj vásárolt párszáz kilómétert futott Hankook Winter Icep RS 175/70R13 82T típusú Téli gumi garnitúra Volkswagen felnire szerelve.
A gumik DOT száma ugyan 2015 37 hét, de a gumis is a gyári hivatkozással élve ami szerint még a márkakereskedések is 4 éves korig újként értékesíthetik a raktárkészleten lévő abroncsaikat. (járj utána)
Tavaj októberben lett a régi autómra felszerelve, de még októberben vettem egy másik autót amivel rögtön el is utaztam fél évre Ausztiába, így mire vissza jöttem áprilisba, már megint le került az autóról. Idő közben meg az autó el lett adva.
Állításom valóságtartalmát tükrözi a fotókon is bemutatott profilmélység és az állapot. A gumik új szelepekkel centírozva azonnal autóra szerelhetőek és használható. Extra ajándékba a keréktárcsa dísz közepeit is oda adom. (ez is jelentős összeget képvisel.
A acél lemez keréktárcsák eredeti Volkswagen sérülésmentes tárcsák
gyári száma: 1H0 601 025A
mérete 5 1/2 J13H
ET38
Lásd a fotókat
gumi darabja 10. 000 FT felni darabja 6. 000 Ft
szerelés, szelep, centírozás amit megspórolsz ezen a tételen és a dísztárcsa ajándék.
A termék Lakóparki állandó hőmérsékletű garázsában állványon volt tárolva.
Személyes átvétel Budapest, XXI. kerület Csepel Tihanyi lakóparkban lehetséges
Gépjármű kategória Személygépkocsi
Típus Téli gumi
Szélesség 175
Magasság 70
Átmérő R13
Súlyindex 82
Sebesség index T (190 km/h)
Üzemanyag-takarékossági osztály E
Fékút nedves úton C
Gördülési zaj 71 dB
Defekttűrő gumi Nem
Megerősített gumi Nem
Gyártó: Hankook
Modell: Winter ICept RS W442 175/70 R13 82T
Leírás: (Üzemanyag fogyasztás E , Tapadás nedves útfelületen C , Zajszennyezés 2 , Gördülési zaj 71 db) A gumiabroncsot speciálisan kis városi autóktól kompakt és középkategóriás limuzinokon át kombikhoz és családi egyterűekhez tervezték a közép- és nyugat-európai mérsékelt éghajlati viszonyokhoz. A vizes, havas, latyakos valamint száraz úton nyújtott különösen megbízható és stabil kezelhetőségi jellemzőivel nyújt kiemelkedő teljesítményt. A Hankook Winter i*cept RS abroncsának egy irányba mutató, V-alakú, 5-bordás futófelületi mintázatán 14%-kal több mikromintaárok van. A jobb vonóerőátvitelt mindenféle útfelületen a mikromintaárkok különféle (oldalirányú) elrendezése biztosítja, ami a futófelület középső részén 0-tól a gumiabroncs vállrészén 15-ig terjed. A korábbi modellhez viszonyított szélesebb futófelület növeli annak talajjal érintkező felületét, ami jelentősen javítja a gumiabroncs teljesítményét, különösen jeges úton. Ezen felül a tapadás havon és latyakon is lényegesen javult a futófelület közepén található mintablokkok szórt elrendezésének köszönhetően. Végül, de nem utolsó sorban a megerősített 3D-s mikroárkok növelik a vonóerőátvitelt és a fékezési teljesítményt mindenféle sima felületen. A nagy tapadású teljes szilika keverék új kialakítása biztosítja, hogy a futófelület rugalmas maradjon nagyon alacsony hőmérsékleten is, ami szintén kiváló vonóerőátvitelt és fékezőerőt biztosít. A négy fő mintaárok gyorsan elvezeti a vizet a profil alsó részéből. Összehangolt működése a vízelvezetést segítő V-alakú mintázattal megakadályozza a nedves téli utakon a vízenfutást (akvaplaning). További előnyök közé tartozik a futófelület hosszabb élettartama, valamint a jelentősen csökkent gördülési ellenállás. (-8% a hagyományos profilokkal összehasonlítva). Ez hatékonyabb üzemanyag-felhasználást és csökkentett szénfelhasználási lábnyomot tesz lehetővé. A bordák szögének módosításán keresztül a futófelületi mintablokkok kialakításának továbbfejlesztésével sikerült a gumiabroncs zajkibocsátását jelentősen csökkenteni. A Hankook Winter i*cept RS ennek köszönhetően magasabb szintű vezetési élményt biztosít az autóban, és kevesebb zajjal terheli a környezetet. Így is ismerheti: Winter ICept RS W 442 175 70 R 13 82 T, WinterICeptRSW44217570R1382T, Winter ICept RS W442 175/70 R13 82 T

Jelenlegi ára: 64 000 Ft
Az aukció vége: 2018-10-17 20:22 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése