2018. szeptember 28., péntek

JBL Xtreme Vízálló Új Fekete Garis ! - Jelenlegi ára: 48 990 Ft

JBL Xtreme, Eredeti JBL bluetoothos vezeték nélküli vízálló hangszóró, Új kiállítási darab volt, vásárlástól számított 1 év gyári garival, fekete színben, dobozában, minden tartozékával eladó ! Fix áras termék azonnal elvihető 48. 990ft-ért !
Akár 12 órás folyamatos használat töltés nélkül 
Hatalmas beépített akkumulátor ának köszönhetően a JBL Xtreme akár egész nap melletted lehet, egy pillanatra sem kell, hogy elnémuljon a zene.  
2 x 20 Watt teljesítmény és kétoldali passzív mélysugárzók az igazi basszus hangokért
10. 000 mhA powerbank funkció 2db USB porttal, amely több eszköz egyidejű feltöltésére teszi lehetővé.
Vízálló nano technológiás borítás.  
A JBL Xtreme is, ahogy az összes új JBL Bluetooth hangszóró egy speciális nano technológiás festési eljárással készül, így a felületére érhető nedvesség - legyen az víz, vagy nedves homok - nem tapad meg, nem szívódik fel, hanem egyszerűen lepereg. Ennek köszönhetően ha koszos lesz, csak tartsd a víz alá és mosd le!  
Beépített mikrofon és hívás kihangosítás.  
A beépített térmikrofon segítségével nem kell lecsatlakozni az Xtreme-ről,  ha bejövő hívásod van, fogadhatod azt az eszközön, kihangosítóként használva . A mikrofont ellátták különböző szél és egyéb zajszűrő technológiákkal, így a hívó fél tökéletesen fog hallani, még ha a strandról is beszélsz.  
JBL Connect 
A JBL Connect segítségével akár többen is csatlakozhattok az Xtreme-hez egyidőbenBluetooth-on keresztül. Így mindig annak a zenéje fog szólni, aki utoljára elindította azt. Ezen felül a JBL Connect lehetővé teszi, hogy két Xtreme-et vezeték nélkül összekapcsolj és valódi sztereó hangzás t produkálj.  
Műszaki adatok 
Akkumulátor kapacitás: 10000mAh
Hordozható: igen
Bluetooth van
App vezérlés: van
Analóg audio bemenetek: 1 db
Akkumulátor idő: 12óra
Teljesítményfelvétel (üzemi): 40 Watt
Tömeg (csomagolás nélkül): 2500


Jelenlegi ára: 48 990 Ft
Az aukció vége: 2018-10-19 11:42 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése