2019. június 27., csütörtök

Filmes standfotó negatív 04 -1- Tolnay Klári - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Eladó a képeken látható profi filmes standfotó eredeti színes negatívja. Tolnay Klárit ábrázolja. A nyolcvanas évek elején készült a fotó egy film forgatásán. Megállapodás szerinti módon, az adott választásnak megfelelő díjszabásért postázom is. Rejtett költségek nincsenek. A holmi ára és a hivatalos szállítási díj. Ennyi! : -)
A terméklapon feltüntetett vásárlási feltételektől, szállítási módoktól eltérő igényekről csak licit előtt van lehetőség egyeztetni. Kérdezzenek bátran! : ) A licit után rögtön kapott értesítőre célszerű válaszolni, az egyéb szállítással/átvétellel kapcsolatos kérdéseket megbeszélni. Elsősorban E-mail-ban kommunikáljuk, mert azt vissza lehet nézni, az élő beszélgetést elfeledhetem. : ) Nem zárkózom el a telefontól sem, de csak számkijelzett hívásokat tudok fogadni, kérésre visszahívom kedves partnerem.
Személyes átvételre a főváros III. kerületében, - Csillaghegyen - egy adott helyen van lehetőség.
Kedves licitálók, minden ésszerű javaslatra reagálok. Esetenként változóan, de hajlamos vagyok a kompromisszumokra; ár, licitzárás, stb. Kérdezzenek bátran! Ha megfontolandó javaslattal élnek, akkor azt licit előtt tegyék, mert a még nem licitált aukciónál nagyobb az eladói mozgástér az esetleges módosítások tekintetében.
Nézzék meg egyéb portékáimat, hátha találnak valami kedvükre valót!


Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2019-07-18 07:53 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése