2019. június 29., szombat

Fischer Annie / Ungarisches Rundfunkorchester / Beethoven - Klavierkonzert Nr. 3 C-moll Op. 37 - Jelenlegi ára: 1 Ft

Borító: VG
Lemez: F+
Kat. szám:  Qualiton - LPX 1288
- Vinyl lemezt kizárólag akkor postázok, ha minimum 4000Ft-ért vásárol valaki! Nagyon régi vásárloknál rugalmasabb vagyok, de mindenki másnál ez mostantól szigorúan él!
- Licit törléssel nem foglalkozom, bármi is legyen a kifogás! Ha valaki licitál gondolja végig mennyit nyom rá és valóban szüksége van-e a termékre. Ha eladás után valaki ezek után mégsem kéri az árút azt tiltom és negatív értékeléssel díjazom!
- Ha valaki nem ismeri a nemzetközi besorolást arról nem én tehetek! Nézzen utána mi mit jelent, mert reklamációt nem fogok elfogadni azért, hogy egy P, F stb. besorolású lemez karcos vagy lejátszhatatlan!!!!
- Az licitáljon csak bármire is akinek van pénze, és vásárolni is szándékozik!
- 5000Ft alatti vásárlás esetén a vásárló kérem egy héten belül vegye fel velem a kapcsolatot (mailben gyorsabb és nyoma is marad), az átadás meg két héten belül történjen meg. Ha ez  nem történik meg semmleges értékeléssel lezártnak ítélem az aukciót és újrahírdetem a terméket!
- Több temék licitálása esetén természetesen bevárom amíg lejár a többi termék is, de itt azért kérném, hogy az első megnyert tétel után maximum 1 hónappal (hiába van még több termékért versenybe a vásárló) rendezzük az addig megnyert / megvásárolt tételeket adásvételét. Ennek oka! 3-4 hónapig nem kivánok bevárni mindenféle aukciót! Tudom ez így több találkozással járhat vagy több postaköltséggel én mégis ragaszkodnék hozzá.
Személyes átadásról ezeket kell tudni!
- A megadott kerülteben történik az átvétel! Akik gyakran vásárolnak tőlem, ott előfordulhat eltérés e véget, de egyszeri pár százas tételnél nem kívánok rugalmas lenni ilyen téren a továbbiakban.
- Az időpontokat én adom meg nem a vásárló!  
- A munkabeosztásom olyan amilyen, általában a délelötti órákban érek rá, így ezt is vegye figyelembe mindenki vásárlásnál.  
Postázni csak a Magyar postán keresztül áll módomban. Ezen belül MPL csomagként (postán maradó lehet), illetve az MPL csomagautómata közül lehet választani. Mindkettőnél a sima postai árak a mérvadóak, vaterán rendelhető különböző MPL kedvezmények nem játszanak! Semilyen futáros megoldás nem játszik! Különböző egyébb opciók, hiába olcsóbb nem érdekel!  Tisztában vagyok vele, hogy vannak más lehetőségek, de én ezt a két opciót tudom felajánlani és egyedi kérésre se áll módomban változtatni ezen. A kiírt árak tájékoztató jellegűek, ha emel a posta én is nyilván az emelt áron postázom el csak a terméket! Ha valaki leütés után ezeket nem tartja tiszteletben és alkudozni kezd az árakról, sajnos mostantól negatív minősítésel díjazom.  


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2019-07-19 19:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése