2019. december 29., vasárnap

1db Esprit Baby kötött kardigán + 1db H&M kötött pulcsi csomagban - 86-os méretek - Jelenlegi ára: 2 100 Ft

2db kötött felső 86-os méretben, csomagban
Mindegyik kiváló, hibátlan állapotban van.
Esprit Baby: 86-os méret, 18 hónaposra a címke szerint. Taupe színű (szürkésbarna). Kellemes, puha kötött anyag. 100% pamut. 40 fokon mosható. Elül 3 gomos, csinos fazon, jól megy kisruhához, de farmerrel is jól mutat.
H&M L. O. G. G.: színes csíkos kötött puéóver: vidám színeivel nagyon jól mutat farmerrel, farmerszoknyával. Ideális árnyalatok tavaszra : ). A nyakánál 4 gomb van és kicsit magasabb nyakú, ami a se nem meleg se nem hideg, de néha szeles tavaszi időben ideális. A beleírt méret 86-os, 1-1. 5 éves gyerekre a címke szerint - szűkebb fazon, ezért én inkább normál vagy vékony alkatú kislányokra javaslom. Viszont hosszú is, védi a derekat. 100% pamut, 40 fokon mosható.
Az ár a 2db ruhára vonatkozik, csomagban adom el őket!
Tiszta, igényes háztartásból. Hibátlan, foltmentes, tiszta ruhákat adok át!  
Személyesen is átvehető Budapesten a X. kerületben az Örstől 10 percnyire hétköznap 18-20 óra között, vagy szombaton megegyezés szerint. Esetleg megoldható találkozó az Árkádban.  
Postázni a terméklapra is feltöltött módokon tudom, kérlek válaszd ki a Neked megfelelőt! Ha ajánlott postán maradó csomagként kéred, kérlek küldd el a posta(hivatal) címét e-mailben, ahol a küldeményt át tudod majd venni!


Jelenlegi ára: 2 100 Ft
Az aukció vége: 2020-01-19 09:21 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése