2019. december 28., szombat

Solar Powerbank + zseblámpa / hordozható napelemes töltő dupla LED lámpával, 5000 mAh - Jelenlegi ára: 4 090 Ft


Solar Powerbank + zseblámpa / hordozható napelemes töltő dupla LED lámpával, 5000 mAh
Kirándulást tervezel, de félsz attól, hogy lemerül a telefonod? Legszívesebben magaddal vinnéd a konnektort?
Ez a napelemes powerbank hasznos segítség lesz – csak húzd elő a táskádból, és máris feltöltheted, bekapcsolhatod USB-s eszközeidet.
Egyszerűen töltheted a fali aljzatról vagy laptopodról, de napelemmel is felszerelték, így akkor sem kell aggódnod, ha nincs a közelben töltési lehetőség.
 
Burkolata víz-, por- és ütésálló, ideális kültéri használathoz, kempingezéshez, extrém szabadtéri sportokhoz – tökéletesen megállja helyét bárhol, bármikor, a powerbankbe épített ultrafényes dupla LED lámpa pedig kitűnő világítást biztosít a sötétebb órákban is. Nem csak telefonod vagy táblagéped töltésére alkalmas, lámpát, ventilátort vagy hangszórót is ráköthetsz.
Dupla USB-kimenettel rendelkezik, mellyel a telefonod töltése közben akár másik, USB-ről működő eszközöd (ventilátor, lámpa) is használhatod, töltheted. Az eszköz microUSB-kimenettel rendelkező mobiltelefonokkal közvetlenül kompatibilis, a megfelelő átalakító segítségével azonban bármit tölthetsz vele! A csomagban egy 5000 mAh kapacitású lítium powerbanket és egy USB-microUSB töltőkábelt találsz.
Tulajdonságok
– 5000 mAh kapacitás
– dupla USB-kimenet
– napelemmel felszerelve, mely fény esetén folyamatosan tölti a powerbanket
– magas minőségű lítium-ion akkumulátor
– víz, por- és ütésálló burkolat
– beépített ultrafényes dupla LED lámpa (3 mód)
– beépített iránytű
– karabiner a csomagban
– USB-microUSB kábel a csomagban
– bemeneti feszültség és áramerősség: 5 V / 1 A
– kimeneti feszültség és áramerősség: 5 V / 1 A
– anyag: műanyag + szilikon
– méretei: 13, 6 × 7, 6 × 1, 8 cm
 
Figyelem! A powerbank elsődleges töltési forrása fali aljzat vagy számítógép, a napelemes panel csak másodlagos töltési lehetőségként funkcionál, és jóval lassabb töltést kínál. Az első használat előtt a powerbanket teljesen le kell meríteni, majd teljesen feltölteni, mindezt pedig ajánlott háromszor megismételni. Soha ne hagyd teljesen lemerítve, a garancia csak rendeltetésszerű használat esetén érvényes.
Eredeti ár: 6990 Ft
Akciós ár:
4090 Ft


Jelenlegi ára: 4 090 Ft
Az aukció vége: 2020-01-17 20:50 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése