2020. január 24., péntek

Forrasztó állomás 230 V, 200 W, 50 - 550 C, Weller WX 1 T0053417699 - Jelenlegi ára: 179 900 Ft


Forrasztó állomás 230 V, 200 W, 50 - 550 °C, Weller WX 1 T0053417699
Termék azonosító: 108708
Ellátó egység, Weller WX 1
Intuitív kezelési mód
EGB-nek megfelelő, vegyszer és hőmérsékletálló valódi üveg érintő képernyővel
Csatlakozók paraméterek beállítására és külső kiegészítő berendezések vezérlésére
A WX forrasztó állomásban együtt van jelen a szép forma, a bőséges többlet teljesítmény és az intuitív kezelési mód. Különösen nagy teljesítményével igen rövid a felfűtési ideje és egy 200 Wattos szerszám vagy 2 db 120 Wattos szerszám működtethető róla. A masszív és szabadalmaztatott, valódi üvegből készült kezelőpanel antisztatikus, vegyszereknek és hőmérsékletnek ellenáll. Kezelése az elképzelhető legegyszerűbb, az ujjat vezető, elforgatható és bekattintható kerékkel és a beállítást igazoló gombbal, mindezeken kívül további 6 érzékelő gomb áll még rendelkezésre. A következő nyelvű menüvezetések közül lehet választani: német, angol, francia, olasz, spanyol, portugál és mandarin.
Sokoldalú csatlakozási lehetőségekkel:
Egyértelmű szerszám felismerés digitális adatátvitellel, a zavarásokkal szemben érzéketlen, a WX szerszám dugója pedig az egy kézzel kezelhető reteszelő gyűrűvel biztosan rögzíthető.
Ezen kívül a két rendelkezésre álló csatlakozón keresztül lehet vezérelni a forrasztási füst elszívást, az előmelegítő lapot, és működnek a memóriában elhelyezett programozható vezérlések (SPS), a csatlakoztatott kiegészítő berendezések hőmérséklete, fordulatszáma, továbbá az állapotukra vonatkozó jelzések a WX kijelzőjén leolvashatók.
További csatlakozási lehetőségként egy USB illesztő felület is rendelkezésre áll firmver aktualizálásra, paraméter adatok bevitelére és adatrögzítésre USB stick útján.
Intelligens szerszámok:
A pákák kalibrálásának köszönhetően a használt forrasztó állomást nem szükséges kalibrálni. Valamennyi WX szerszám beépített használat érzékelővel, a bázis állomástól független egyedi páka kalibrációval, közvetlenül a markolatban mérési eredmény feldolgozással és belső adattárolóval rendelkezik, amely a beállításokat a pákáról az egyedi bázisállomásra átviszi.
Optimalizált, rugózott a pákahegy hüvely a WXP 120-nál:
A rugózásnak köszönhetően állandó értéken maradó érintkezési nyomás / antisztatikus szoft markolat / szerszám mentes pákahegy csere.
Energiatakarékos készenléti állapot:
Automatikus készenléti állapot a páka markolatban lévő használat érzékelőnek köszönhetően / nincs szükség külön Stop+Go tartóra /
WXP 120 kék világító gyűrű jelzi az állapotát (a lámpa nem ég = kikapcsolva, a lámpa villog = készenlét vagy felfűtés alatt, a lámpa világít a páka működésre kész / a csatlakoztatott kiegészítő berendezéseket, a füstelszívókat, az előmelegítő lapokat a készülék a pákával együtt szintén az energiatakarékos módba kapcsolja.
Jellemzők:
Intuitív kezelésű kapacitív kezelő panel ? 6 érzékelő gomb ? Elforgató kattintó kerék, ujjvezetővel ? Antisztatikus bevonatú érintő képernyő ? Vegyszer- és hőmérsékletálló ? LC kijelző, háttérvilágítással ? Multifunkcionális USB csatlakozó ? WX szerszám csatlakozás ? Többnyelvű menüvezetés.
Műszaki adatok:
Forrasztóállomás típus: Forrasztóállomás tápellátó egység ? Hőmérséklet (max. ): +550 °C ? Hőmérséklet (min. ): +50 °C ? Kijelző (digitális/mechanikus/analóg): Digitális ? Méret, hossz: 170 mm ? Méret, magasság: 130 mm ? Méret, szélesség: 151 mm ? Súly: 3. 2 kg ? Súly, Megjegyzés: Kb. ? Teljesítmény (max. ): 200 W ? További műszaki adatok: Ház: érintésvédelmi osztály I (antisztatikus) ? Biztosíték: hálózati biztosíték T2 A ? Hőmérséklet pontosság: ? 9 °C ? Hőmérséklet stabilitás: ? 2 °C ? Potenciálkiegyenlítés a készülék alján lévő 3, 5 mm-es kapcsolóérintkezős hüvelyen keresztül ? Ház anyaga: alumínium fenéklemez, antisztatikus fekete bevonattal ? Üzemi feszültség: 230 V/AC
Szállítás tartalma:
Ellátó egység WX 1 ? Használati útmutató.
Mennyiség: 1 db(Egységár: 179 900 Ft/db)
Státusz
Rendelhető
Szállítási idő
5-7 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
lásd a SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK fül alatt
Fizetési módok
UtánvétElőre utalás


Jelenlegi ára: 179 900 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése