2021. január 31., vasárnap

Libero Up&Go 6 pelenka (bontatlan, ÚJ) 13-20 kg, 38 db - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Libero UP&GO Junior 6, 13-20 kg, bontatlan, új pelenkacsomag 38 db-os kiszerelésben.
A Libero Up&Go bugyipelenka arra az időszakra nyújt megoldást, amikor a gyermek már a pelenkáról való leszokás előtt áll, de még történnek balesetek...  Már nem engedi magát pelenkázni, de még biztonságosabban érzi magát a pelusban, mint bugyiban.
A pelusok anyagukban és megjelenésükben leginkább egy sima textil bugyira hasonlítanak, a kivételesen nagy méretű nedvszívó magnak köszönhetően viszont tökéletes szárazságot nyújtanak a gyermek nagyobb korában is, amikor már elég nagy mennyiséget pisil.
Az Up&Go pelenka lágy, kényelmes és rugalmas, hogy a nagyobb babák igényeit is maximálisan kiszolgálja. Bugyis kialakítása rendkívül testhezálló és a gyermek egyedül is le tudja venni és felhúzni, ami a pelenkázást is leegyszerűsíti a szülő számára.
A lábak közötti rész fokozottan keskeny és kényelmes, hiszen a gyerekek már abban a korban viselik, amikor több időt töltenek játékkal és szaladgálással, mint alvással. A combok körüli puha rugalmas csíkok és a Free Flex rugalmas szélek maximális komfortot nyújtanak.
Kérem tekintse meg további gyermek ruha, cipő és játék termékeimet. Több terméket is egy csomagban, egy postaköltséggel küldök.

Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2021-01-31 19:45 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése