2022. március 17., csütörtök

Scholl (eredeti) női 37 -es UK 4 BTH: 23,5 cm kényelmes bőr gyógyszandál - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Scholl (eredeti) női 37 -es UK 4 BTH: 23, 5 cm kényelmes bőr gyógyszandál:  A szandál használt, de nagyon szép állapotú. Garantáltan eredeti, külföldön lett vásárolva.  
A felsőrész kívül-belül bőr. A világ végéig elmehetsz benne! Roppant kényelmes fazon, és a sarok miatt kicsit megemeli a sarkat, ami ultra kényelmes lesz így...  Nagyon jól jársz vele.   
Aki ismeri ezt a márkát, az tisztában van a bolti árával, és hogy mire számíthat.
Fix árra raktam, így nem kell megvárnod a licit végét, csak leütöd és küldöm...
Mérete: 37-es     
BTH: 23, 5 cm
Ha van időd, nézd meg a többi világmárkás cuccomat is! Jó licitálást!
 
Üdv:   Regy09
 
A termék postázása közvetlenül a banki utalás ( a szandál ára és a postaköltség ) megtörténte vagy a rózsaszín csekken történő befizetés megléte után történik és kb. 2-3 munkanap után érkezik meg a címre.
Mivel sajna nem tudok egész nap a gép előtt lenni, és néha a munkám miatt nem vagyok gépközelben, előfordulhat késés a postázásban. Ha nagyon sürgős postázásról van szó, légyszi külön jelezd felém!!!
Ha bármilyen kérdésed lenne a vásárlással, a ruhával vagy más eladó termékkel kapcsolatban, akkor kérlek azt a vásárlás (leütés) előtt tedd meg, mert visszacserélni, sztornózni sajnos nem tudom a rengeteg ruha és az elkeveredés megelőzése végett...
Köszi a megértést!


Jelenlegi ára: 7 000 Ft
Az aukció vége: 2022-03-18 01:06 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése