2020. szeptember 27., vasárnap

{AKC} Red Castle Sport profi babahordozó - Jelenlegi ára: 2 936 Ft

body, td, th { color: #000000; } . style1 {color: #FFFFFF}   Általános információk:
Az aukció tárgyát a képen látható tárgy(ak) képezik, ezen kívül mást nem adok. A termék állapotát kérlek a képek alapján mérd fel, ha valami nem tiszta inkább kérdezz, mert aukciozárás után erre hivatkozva kifogást nem fogadok el. Személyes átvétel, postai teljesítés:
Személyes átvételre a szállítási feltételeknél írtak szerint van lehetőség, fix helyen és fix időpontban mindkét esetben. Ezen időpontokon kívül Veresegyház környékén van lehetőség átvenni a terméket egyeztetetés után. Postai teljesítés esetén aukciózárás után e-mailben küldöm a paramétereket az utaláshoz. Kapcsolattartás:
A kommunikáció e-mailben zajlik, így könnyebb nyomon követni a kéréseket és lehetséges adatokat és nem zavarjuk egymást a telefonálgatással. Kérlek ha citromail felhasználó vagy, akkor készülj fel, hogy ez nem lesz problémamentes. Minden esetben nézd meg a spam/kéretlen levélszemét könyvtárat, a levelek néha itt landolnak. A további vásárlási feltételeket, információkat az "Ismerj meg" oldal tartalmazza, kérlek ezt figyelmesen olvasd el a későbbi félreértések, viták elkerülése érdekében. [-------------------------------------------------] A licitálásra/vásárlásra ajánlott termékről: A kép szerint.  Újszerű állapotban van. [-------------------------------------------------]
Jó licitálást kívánok ! Cégek, vállalkozók és külföldiek vásárlását nem áll módomban elfogadni, teljesíteni!          

Jelenlegi ára: 2 936 Ft
Az aukció vége: 2020-09-28 00:18 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése