2020. szeptember 29., kedd

Érintőképernyős BBQ Hőmérő és Időzítő, maghőmérő szonda - Jelenlegi ára: 4 790 Ft

Grill hőmérő, húshőmérő érintőképernyővel
Gyors, egyszerű és biztonságos használat. A hagyományos hőmérőkkel ellentétben azonnal leolvasható a hőmérséklet. Háttér világítású LCD kijelzővel, amely kényelmesebbé teszi a használatot rossz fényviszonyok esetén is, és bármilyen szögből lehetővé teszi a gyors leolvasást.
Erős mágnesek:
A húshőmérő a hátulján található két mágnes segítségével könnyen felrögzíthető a hűtőszekrényre, sütőre vagy a szmókerre.
Pontos hőmérő és időzítő:
A hőmérő sípolni fog, amikor a szonda eléri a beállított hőmérsékletet. Könnyen átkapcsolható, a kijelző a hőmérsékletet Celsius vagy Fahrenheitben mutatja. Kiválaszthatja a kívánt hőmérsékleti módot az "S / S" gomb megérintésével. A kijelzőn az "LLL" felirat olvasható, ha a szonda nincs bedugva. "HHH" "ha a hőmérséklet magasabb, mint 250 ° C.
Előre beállított és egyedi hőmérséklet:
8 előre beállított hús típusa: marha, bárány, borjú, hal, csirke, pulyka, sertéshús és burger.
5 előre beállított szint: well done, medium well, medium, medium rare and rare(angolosan).
A kívánt hőmérséklet beállításához tartsa lenyomva az "M / M" gombot 3 másodpercig, és a hőmérséklet villogni kezd, érintse meg az "M / M" gombot a hőmérséklet növeléséhez, vagy az "S / T" gombot a hőmérséklet csökkentéséhez.
BBQ Grill sütőszonda:
Az élelmiszer-minőségű rozsdamentes acél szonda hőálló és grillezésre, grill sütéshez, füstöléshez és főzéshez stb. is használható. A rozsdamentes acél szonda mérési tartománya 0 - 250 ° C között. Húshőmérő tartomány: – 10 – 250 ° C között.
Tápellátás: 2 db AAA elem (nem tartozék).
Méret: 7, 6 x 7, 6 cm.
Anyaga: ABS + fém.
SZÁMLA - GARANCIAÁtlagos postázási idő a vételár beérkezési utáni 1-3 nap


Jelenlegi ára: 4 790 Ft
Az aukció vége: 2020-09-29 18:05 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése