2020. szeptember 29., kedd

Magyar Cserkészszövetség X. kerületi részlege,aláírások,levél,intéző taggá választás,1934 - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Magyar Cserkészszövetség X. kerületi részlege, aláírások, levél, intéző taggá választás, 1934
hajtott, jó állapotban, 23 x 29 cm-es.
5148
(English: We mail internationally. Combined postage and payment with PayPal is possible. (Paypal +6% fee! )
Fizetési feltételek:
A fizetés lehetséges készpénzzel,  banki átutalással és postai készpénz-átutalási megbízással (rózsaszínű csekk). Bankszámlára történő közvetlen befizetést a járulékos költséges miatt nem tudunk elfogadni, és postán számlára befizetett utalást sem.  
Minden postai úton lebonyolított adásvétel vásárlója a nevére és postázási címére kiállított számlát kap. Az ettől esetlegesen eltérő számlázási címet kérjük előre jelezni.
Szállítási feltételek:
A megnyert darabok alapesetben személyesen vehetők át Budapesten a Nyugati pályaudvarhoz közeli üzletben. A második eset a postázás , mely a Magyar Posta díjszabása alapján történik. Több vagy nagyobb tárgy vásárlása esetén kérjük érdeklődjön emailben a pontos postaköltségről. A postaköltség a terméklapon a szállítási költségnél van feltüntetve.
SIMA LEVÉLBEN NEM KÜLDÜNK EL SEMMIT, EZT KÉREM A LICITÁLÁS ELŐTT FIGYELEMBE VENNI!!!
Email és vásárlási információk :
A termékeinket megvásárló vevők automatikus értesítőben megkapják számlaszámunkat és az utalással, postázással kapcsolatos információkat is. Amennyiben nem találja a levelünket, akkor nézze meg a spam mappát is. A levél feladója a vatera. hu lesz!
Kérem emailben kommunikáljunk, így pontosabb, visszakövethető és sajnos fejből nekünk sem megy minden...
Termékekre vonatkozó általános információk / garancia:
BOROKAT, ESETLEGESEN ALKOHOL TARTALMÚ ITALOKAT CSAK CSOMAGOLÁSUK VAGY RITKASÁGUK MIATT ÁRULUNK, KIZÁRÓLAG MINT GYŰJTEMÉNYI DARABOKAT.
AZ ÖNKÉNYURALMI JELKÉPEKET IS TARTALMAZÓ TERMÉKEKET CSAK MINT A TÖRTÉNELEM EGY RÉSZÉT BEMUTATÓ TÁRGYAT ÁRULJUK, AZ ESETLEGESEN KAPCSOLÓDÓ IDEOLÓGIÁKAT NEM VALLJUK, AZOKTÓL TELJES MÉRTÉKBEN ELHATÁROLÓDUNK.
A TERMÉKEINK KÖZÖTT FELBUKKANÓ FEGYVEREK, LŐSZEREK, ILLETVE ANNAK LÁTSZÓ TÁRGYAK NEM ENGEDÉLYKÖTELESEK ÉS VISSZVONHATATLANUL HATÁSTALANÍTOTTAK! EREDETI FUNKCIÓJUKRA SEMMIKÉPPEN SEM HASZNÁLHATÓAK, KIZÁRÓLAG DÍSZTÁRGYKÉNT KERÜLNEK ÉRTÉKESÍTÉSRE.
Meghirdetett aukcióink esetében mindig a képen látható terméket kapja meg a vásárló a képen látható állapotban.  Klasszikus értelemben vett garancia / jótállás nincs, lévén hogy használt termékekről van szó és ezek aukción kerülnek értékesítésre, . Ha a vásárlással bármi problémája merülne fel, azt kérem email-ben jelezze igyekszünk mindig rugalmasan hozzáállni a dolgokhoz.
LICITET NEM TÖRLÜNK.


Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2020-09-29 11:47 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése